80 Cap - Xian Silkroad Season VI | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | Equalized | 250.000 TL Real Ödül Beta 29 Mayıs BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 ! | Sayfa 6 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Xian Silkroad Season VI | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | Equalized | 250.000 TL Real Ödül Beta 29 Mayıs BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XianSilkroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 232K
Harika bir sunum olacağa benziyor, başarılarınızın devamını diliyorum, emekleriniz için teşekkür ederim.
Nick: Raven

Bekledigimizi bulduk güzel rate lagsız ve problemsiz.. Hayırlı olmasını dilerim
IGN; Respax

Ramazan ramazan old sro tadını almak iftardan sonraki sigara kadar tatlı geliyor şu an tesekkürler :)
IGN; Paspal

Uzun Zaman Sonra Böyle Kaliteli Ve Güzel Server Görmemiştim Emeği Geçen Herkesin Ellerine Sağlık Bu Güzel Mutluluğu Tekrardan Bizlere Yaşattığınız İçin Minettarım Sayenizde Mutlu Olduğumuz Günlere Döndük
Nick : The_Order

Uzun Zaman Sonra Böyle Kaliteli Ve Güzel Server Görmemiştim Emeği Geçen Herkesin Ellerine Sağlık Bu Güzel Mutluluğu Tekrardan Bizlere Yaşattığınız İçin Minettarım Sayenizde Mutlu Olduğumuz Günlere Döndük
Nick : The_Order
değerli yorumun için teşekkürler. Keyifli oyunlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

the game is great you should join:love:
IGN:CopperSkilL
good luck

90uhkoc.png

ojjkgqs.jpg

635s37o.jpg

Kalite ve zevk arıyorsan, Xian a gel hemen ❤️❤️‍🔥
Nick: Zz_UniquE_zZ

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt