80 Cap - Xian Silkroad Season VI BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 ! | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | 250.000 TL Real ÖDÜL ! | Sayfa 84 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Xian Silkroad Season VI BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 ! | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | 250.000 TL Real ÖDÜL !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XianSilkroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 243K
Arkadaşlar şUAN gm İLE KONUŞUYORUM. EĞER KARŞILIKLI KÜFÜRLER ETTİĞİNİZ DE İLK ÖNCE HANGİNİZ SS ALIP KENDİ KÜFÜRLERİNİ KESİP GM ye ULAŞTIRIRSA GM HEMEN CHAT BAN VERİYOR. KONUNUN NE OLDUĞUNA DAİR BİLGİSİ OLMASINA GEREK YOKMUŞ. SS ALIN KENDİNİZİ SİLİN SONRA BU BANA KÜFÜR ETTİ DİYE YAZIN GM ye ANINDA CHAT BAN VERİYORMUŞ. ŞUAN ONUN KONUŞMASINI YAPIYORUZ..

Arkadaşlar şUAN gm İLE KONUŞUYORUM. EĞER KARŞILIKLI KÜFÜRLER ETTİĞİNİZ DE İLK ÖNCE HANGİNİZ SS ALIP KENDİ KÜFÜRLERİNİ KESİP GM ye ULAŞTIRIRSA GM HEMEN CHAT BAN VERİYOR. KONUNUN NE OLDUĞUNA DAİR BİLGİSİ OLMASINA GEREK YOKMUŞ. SS ALIN KENDİNİZİ SİLİN SONRA BU BANA KÜFÜR ETTİ DİYE YAZIN GM ye ANINDA CHAT BAN VERİYORMUŞ. ŞUAN ONUN KONUŞMASINI YAPIYORUZ..
Kuralları anlamayıp birde yorum yapmışsınız Ailevi küfür gözüken Mesajların hepsine chat ban atılıyor kimin önce veya sonra attığına bakmaksızın bize gelen reportlara gerekeni yapıyoruz. Mesajdada belirttim konu ne olursa olsun ailevi küfür chat ban sebebidir. Bunu anlamayacak bir konu veya husus yok küfür eden varsa report edersiniz oda gereken cezayı alır.

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt