tesekkurler bol sansÇok güzel sw tanıtım ve beta on numara İGN: Aristocrat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tesekkurler bol sansÇok güzel sw tanıtım ve beta on numara İGN: Aristocrat
Başarılar dilerim güzel bir tantım olmuş.
bol şans neco beyBeklemedeyizzzzz
IGN: MaNDaLiNaaaa
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kanka biraz daha erken aç
MaNDaLiNaaaa
bol sansGeliyor gelmekte olan
IGN : Locked_
bol sansIGN: Bai
beklıyoruzzz
Bu tamamen bir tercih meselesi. Sunucu sistemimiz bu şekilde tasarlandı ve herkesin beklentisine hitap etmemiz mümkün değil. Biz daha çok kasmayı seven, ortalama 5–10 gününü level kasmaya ayırabilen oyuncu kitlesine hitap ediyoruz. Bu yüzden sistem hakkında saygısız yorumlar yapılması hoş değil. Günümüzde daha kolay ilerleyiş sunan birçok oyun ve sunucu mevcut. Bu tür yorumlar yapmak yerine, kendi tercihinize daha uygun olan oyun veya sunucuları seçebilirsiniz.Neden 1x kardeşim private serversin yani sen kimsin ki bu kadar 1x yapıyorsun anlamıyorum ya kasmanin neresi güzel yada eğlenceli bitti o devir eskide kaldi
vsro 1x'i ile joymax 1x'i aynı değil ancient görseli koymuşsun profiline oda 1x oynayan memnun oynamayan memnun konuların altına laf olsun diye yorum yapmayı bırakın artıkÖylede yapıyoruz brocum emin ol işin rast gelsin sen onlara level kastirmaya devam et 1x çok 0.5 joymax sistemi daha iyi olur
bol şanson fire
LLego
thank uIm in looks good
IGN:Vik
hayırmakro varmı