Kapalı ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sromanyaa

Water Ghost
Bilgiler
Allah alllahhhhhhhhhh ya allah bismilllah açılda gözümüz gönlümüz şenlensin. Piyasada oynanabilecek tek sw imzami atarım.

sromanyaa

Water Ghost
Bilgiler
Victoria online bir markadır. Yılların tecrübesi, ama dikkat edin victoria online oynayan birdaha başka sw oynayamaz.
Nick: Rengoku

galip123

Mangyang
Bilgiler
3 Sezondur Victoriayi oynuyorum inanın bir çok serveti oynadım ama bu sistemden aldığım zevki alamadım iyiki varsın Victoria ailesi senden vazgeçemiyorum başarılar diliyorum bu kış yine çok eğlenceli geçecek 😁🙏🙏❤️

Nick: Majeste

zimb4ci

Mangyang
Bilgiler
Tartışmasız Silkroad PvP sw lerinin en iyisi emeklerinizin ve eğlencenizin hakkını veriyorlar(y) Tebrikler Başarılar dilerim..
11 Ekimde görüşmek üzere :)

Nick: ZIMB4CI

AGu

Lord Yarkan
Bilgiler
eski tat , yeni heyecan... Victoria yine bildiğimiz gibi 👏
Nick : AGU

ahymed

Mangyang
Bilgiler
Game is so fun perfect
IGN: RunAway

JaxFellex

Cerberus
Bilgiler
Açmış olduğu server ile ilgilenmeyen bir gm. boşa geçen zamanınız olur. bir çok oyuncu tarafından da el altından kendine yakın oyunculara yardım ettiği de söylenildi. geçmiş olsun bu sw patlak!

DrWonder

Water Ghost
Bilgiler
Victoria Vitality 130 resmen bu sunucunun en büyük sorunu; adam kayırma, el altından item vermedir! GM'lik yaptığına inanamıyorum, çünkü adam oyunla ilgilenmiyor event yaptığı zamanda kendi arkadaşlarına selam veren birisi bu kadar mı birilerine yakın olduğunu belli edersin ve destek olduğunu herkes tarafından bilinir olur :) Adam oyuncuları kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor. Haksızlıklara göz yumuyor, kendi .çevresine ayrıcalık tanıyor. Oyunun keyfini tamamen berbat etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
130 cap victoria 130 cap vitality victoria sro

Üst Alt