Kapalı - - | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan victoriasro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah alllahhhhhhhhhh ya allah bismilllah açılda gözümüz gönlümüz şenlensin. Piyasada oynanabilecek tek sw imzami atarım.

Ekli dosyayı görüntüle 9853
Ekli dosyayı görüntüle 9854Ekli dosyayı görüntüle 9855Ekli dosyayı görüntüle 9856
mu3uaab.jpg
mhuieab.jpg
NBYSeab.jpg
r3g6gab.jpg
pCkzcab.jpg
t9KXeab.jpg
5DGpbab.jpg
ktwKgab.jpg

KONU GÜNCELLENECEK!
Aman aman aman gelmezki 11 Ekim başlayalım 😂

Victoria online bir markadır. Yılların tecrübesi, ama dikkat edin victoria online oynayan birdaha başka sw oynayamaz.
Nick: Rengoku

3 Sezondur Victoriayi oynuyorum inanın bir çok serveti oynadım ama bu sistemden aldığım zevki alamadım iyiki varsın Victoria ailesi senden vazgeçemiyorum başarılar diliyorum bu kış yine çok eğlenceli geçecek 😁🙏🙏❤️

Nick: Majeste

Tartışmasız Silkroad PvP sw lerinin en iyisi emeklerinizin ve eğlencenizin hakkını veriyorlar(y) Tebrikler Başarılar dilerim..
11 Ekimde görüşmek üzere :)

Nick: ZIMB4CI

eski tat , yeni heyecan... Victoria yine bildiğimiz gibi 👏
Nick : AGU

Açmış olduğu server ile ilgilenmeyen bir gm. boşa geçen zamanınız olur. bir çok oyuncu tarafından da el altından kendine yakın oyunculara yardım ettiği de söylenildi. geçmiş olsun bu sw patlak!

Victoria Vitality 130 resmen bu sunucunun en büyük sorunu; adam kayırma, el altından item vermedir! GM'lik yaptığına inanamıyorum, çünkü adam oyunla ilgilenmiyor event yaptığı zamanda kendi arkadaşlarına selam veren birisi bu kadar mı birilerine yakın olduğunu belli edersin ve destek olduğunu herkes tarafından bilinir olur :) Adam oyuncuları kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor. Haksızlıklara göz yumuyor, kendi .çevresine ayrıcalık tanıyor. Oyunun keyfini tamamen berbat etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
130 cap victoria 130 cap vitality victoria sro

Geri
Üst Alt