Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben en son 2023te oynamıştm başka bi serverdi onu çok beğeniyordum yıllar sonra Antusa'ya geçtim Bu serverden iyisini bulamadım bulmamda herşey on numara etkinlikler fazla çok güzel server emeği geçen herkese teşekkürler öyle iyi bi server yönetikleri için. MaryJanee_
ANLATMAYA GEREK YOK GEL GOR OYNA CIKAMASIN <3 DAYI
TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ ANTUSA ONLİNE GİREN ÇIKAMIYOR ÇIKMAKTA İSTEMİYOR HER ANLAMIYLA MÜKEMMEL BİR SERVER BUYRUN GELİN OYNAYIN BU SERÜVENE SİZDE KATİLİN ❤
Merhabalar, Tanıtımda 4 Years Online yazıyor. Haklısınız yabancı diliniz olmayabilir. 4 Senedir Çevrim içi bir şekilde devam etmektedir olarak size yanıt vererek endişenizi gidermek isteriz. b2 olarak PVP Roomumuz bulunmakta zaten. Aktif olarak kullanmamamızın sebebi ise Oyuncuların istekleri doğrultusunda yapılan güncellemelerdir. 2 haftada kapatmayan server olmadığımız için özür dileriz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız <3B2'yi hâlâ açmadığınız için sizin serverinizde oynamıyorum.
4 Yıldır açık olup olmaması birşeyi değiştirmiyor. Daha önce indirdiğim zaman B2 yoktu. Dw cave girişinde pvp yapıyordu millet.Merhabalar, Tanıtımda 4 Years Online yazıyor. Haklısınız yabancı diliniz olmayabilir. 4 Senedir Çevrim içi bir şekilde devam etmektedir olarak size yanıt vererek endişenizi gidermek isteriz. b2 olarak PVP Roomumuz bulunmakta zaten. Aktif olarak kullanmamamızın sebebi ise Oyuncuların istekleri doğrultusunda yapılan güncellemelerdir. 2 haftada kapatmayan server olmadığımız için özür dileriz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız <3