Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar, Server yapısı tamamen Oldschool tarzını yansıtıyor model,swich,glow vb, şeyler yok. Onaylandı.Umarım oldschool tarzını yansıtacak sadelikte bir oyun olur. Saçma sapan effectler swichtler glowlar parlamalar yoktur. Beklemedeyim.
ING: Salomon
Teşekkürler.Hayırlı olsun, başarılar![]()
Beklenen an geldi son 2 günooo sükürler olsunn böyle old bir oyun sonunda geldi beklıyoruz
ING: Skyling
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler tanıtım ile noktasına virgülüne birebir serverimiz keyifli dakikalar diliyorum şimdiden. Onaylandı.Sunucu değil bir hatıra defteri açılıyor sanki tanıtımı çok beğendim inş saçma sapan glow swic yoktu oyunda ki yok gibi duruyor bekliyoruz orda olacaz... Wonderland
Desteğiniz ve güzel yorumunuz için teşekkürler.Hayırlı OlsunBaşarılar dilerim
![]()
IGN: TTKH
Çok sağ ol, bu destek bizi gerçekten motive ediyor. Oyunu en iyi hale getirmek için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz. Umarım beklentini fazlasıyla karşılarız. Açıldığında mutlaka bekliyoruz!harika bir oyun bizi bekliyor sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkürler, böyle yorumlar bizi motive ediyor. Gerçekten eski tadı getirmek için çok uğraşıyoruz. Umarım beklentini karşılarız, açılışta mutlaka bekliyoruz!tanıtım içerik efsoooooo gözüküyor sonunda old bir oyun geliyor teşekkürler Chsro
Çok teşekkür ederiz, bu tarz yorumlar gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Amacımız tam da o eski Silkroad ruhunu yeniden canlandırmaktı. Beğenmen bizi motive etti, daha da güzelleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Açılışta mutlaka bekliyoruz!Eski Silkroad ruhunu gerçekten hissettirdiniz, elinize sağlık bu sunucu eski günleri hatırlattı güzel iş çıkarmışsınız.
ING: TimeS
Gerçekten çok haklısın, son zamanlarda birçok sunucu açılıyor ama çoğu o eski tadı veremiyor. Bizim de tek derdimiz o ruhu geri getirmek, o heyecanı tekrar yaşatmak. Umarım beklentini karşılarız, seni aramızda görmek bizi çok mutlu eder. Güzel yorumun için teşekkürler.Oyun çok hoş gözüküyor bu aralar çok açılıyor ancak hiç birinden o heyecanı o eski tadı alamadık burayı da denicez inş bize o eski silkroad da yasanan o heyecanı birazda olsa yasatabilirsiniz
Biz de en az sizin kadar heyecanlıyız, Çok az kaldı beklediğinize değecek bir şey geliyor...Geliyor Gelmekte Olan....... Beklemedeyiz
Değerli yorumun için teşekkür ederiz. Akşam seni aramızda görmek güzel olacak.Sistem güzel oynamalık akşam görüşürüz
IGN:Cuddlez
Evet bizde öyle düşünerek değerli droplar ekledik.3 tane job unique güzel kapışma olur, başarılar.
Blade 7dg Shield'in görseli yeter sadece....Blade akar 7dg'de hayırlı olsun
RegalHun