Kapalı - Chsro 60 Cap |+2800 Oyuncu Cuma Günü Açıldı ! | Only Ch | 1X Rate | Serbest Piyasa | Eski Tarz | Oyna Kazan! | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Chsro 60 Cap |+2800 Oyuncu Cuma Günü Açıldı ! | Only Ch | 1X Rate | Serbest Piyasa | Eski Tarz | Oyna Kazan!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ChSro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 40K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChSro

Captain Ivy

prmwdab.png

COVpaab.jpg

YhCHcab.png

bA0geab.jpg

VGdyaab.png

J8rMfab.jpg

0Tafeab.png

Wsaefab.png

RrJpeab.jpg

i7mJgab.jpg

oPpWeab.png

sEeoeab.png

kBLwgab.png

zF3Qcab.png

pWQadab.png

zRqmaab.png

Son düzenleme:
Umarım oldschool tarzını yansıtacak sadelikte bir oyun olur. Saçma sapan effectler swichtler glowlar parlamalar yoktur. Beklemedeyim.

ING: Salomon

Son düzenleme:
ooo sükürler olsunn böyle old bir oyun sonunda geldi beklıyoruz
ING: Skyling

Sunucu değil bir hatıra defteri açılıyor sanki tanıtımı çok beğendim inş saçma sapan glow swic yoktu oyunda ki yok gibi duruyor bekliyoruz orda olacaz... Wonderland

Hayırlı Olsun 👏 Başarılar dilerim 👍

Umarım oldschool tarzını yansıtacak sadelikte bir oyun olur. Saçma sapan effectler swichtler glowlar parlamalar yoktur. Beklemedeyim.

ING: Salomon
Merhabalar, Server yapısı tamamen Oldschool tarzını yansıtıyor model,swich,glow vb, şeyler yok. Onaylandı. ✅
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, başarılar 🔥
Teşekkürler. :)

ooo sükürler olsunn böyle old bir oyun sonunda geldi beklıyoruz
ING: Skyling
Beklenen an geldi son 2 gün ;) Onaylandı. ✅

Sunucu değil bir hatıra defteri açılıyor sanki tanıtımı çok beğendim inş saçma sapan glow swic yoktu oyunda ki yok gibi duruyor bekliyoruz orda olacaz... Wonderland
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler tanıtım ile noktasına virgülüne birebir serverimiz keyifli dakikalar diliyorum şimdiden. Onaylandı. ✅

Hayırlı Olsun 👏 Başarılar dilerim 👍
Desteğiniz ve güzel yorumunuz için teşekkürler. 🫶

Onaylandı. ✅

harika bir oyun bizi bekliyor sabırsızlıkla bekliyorum

tanıtım içerik efsoooooo gözüküyor sonunda old bir oyun geliyor teşekkürler Chsro

Eski Silkroad ruhunu gerçekten hissettirdiniz, elinize sağlık bu sunucu eski günleri hatırlattı güzel iş çıkarmışsınız.
ING: TimeS

Oyun çok hoş gözüküyor bu aralar çok açılıyor ancak hiç birinden o heyecanı o eski tadı alamadık burayı da denicez inş bize o eski silkroad da yasanan o heyecanı birazda olsa yasatabilirsiniz

harika bir oyun bizi bekliyor sabırsızlıkla bekliyorum
Çok sağ ol, bu destek bizi gerçekten motive ediyor. Oyunu en iyi hale getirmek için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz. Umarım beklentini fazlasıyla karşılarız. Açıldığında mutlaka bekliyoruz! 🫶

tanıtım içerik efsoooooo gözüküyor sonunda old bir oyun geliyor teşekkürler Chsro
Teşekkürler, böyle yorumlar bizi motive ediyor. Gerçekten eski tadı getirmek için çok uğraşıyoruz. Umarım beklentini karşılarız, açılışta mutlaka bekliyoruz!🔥

Eski Silkroad ruhunu gerçekten hissettirdiniz, elinize sağlık bu sunucu eski günleri hatırlattı güzel iş çıkarmışsınız.
ING: TimeS
Çok teşekkür ederiz, bu tarz yorumlar gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Amacımız tam da o eski Silkroad ruhunu yeniden canlandırmaktı. Beğenmen bizi motive etti, daha da güzelleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Açılışta mutlaka bekliyoruz! 🫶 Onaylandı. ✅

Oyun çok hoş gözüküyor bu aralar çok açılıyor ancak hiç birinden o heyecanı o eski tadı alamadık burayı da denicez inş bize o eski silkroad da yasanan o heyecanı birazda olsa yasatabilirsiniz
Gerçekten çok haklısın, son zamanlarda birçok sunucu açılıyor ama çoğu o eski tadı veremiyor. Bizim de tek derdimiz o ruhu geri getirmek, o heyecanı tekrar yaşatmak. Umarım beklentini karşılarız, seni aramızda görmek bizi çok mutlu eder. Güzel yorumun için teşekkürler. (y)
Onaylandı. ✅

Son düzenleme:
Sistem güzel oynamalık akşam görüşürüz
IGN:Cuddlez

Geliyor Gelmekte Olan....... Beklemedeyiz
Biz de en az sizin kadar heyecanlıyız, Çok az kaldı beklediğinize değecek bir şey geliyor... 🔥 🫶

Sistem güzel oynamalık akşam görüşürüz
IGN:Cuddlez
Değerli yorumun için teşekkür ederiz. Akşam seni aramızda görmek güzel olacak. 🫶 Onaylandı. ✅

3 tane job unique güzel kapışma olur, başarılar.
Evet bizde öyle düşünerek değerli droplar ekledik. ;) Onaylandı. ✅

Blade akar 7dg'de hayırlı olsun
RegalHun
Blade 7dg Shield'in görseli yeter sadece.... 😎Onaylandı. ✅

Son düzenleme:
Betaya girdim Efsane bir oyun ve kalabalık olacak belli cumayı iple cekıyoruz
LegendArm Guildi Olarak Burdayız

Beta başladı oyun güzel ama F10da dress ekleyin ya old da olsa olur başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
#60cap #chonly #chsro #emeksunucu #jobwar #longtermsro #oldschoolsro #silkroad60cap #silkroademek #silkroadjobwar #silkroadnostalgia #silkroadonline #silkroadprivate #silkroadprivateserver #silkroadpserver #silkroadpvp #silkroadtr #sro #sro2025 #sroclassic

Geri
Üst Alt