80 Cap - Elyra Online | 80 CAP CH 1X | MACRO - TRIJOB - SEASON SYSTEM | BETA 3 NİSAN | BÜYÜK AÇILIŞ 10 NİSAN | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Elyra Online | 80 CAP CH 1X | MACRO - TRIJOB - SEASON SYSTEM | BETA 3 NİSAN | BÜYÜK AÇILIŞ 10 NİSAN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Precious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Çok fazla sunucu oynadım ama bu projenin tutacağı tanıtımdan bile belli. Gerçekten kalite kokuyor.
ING:TruePlayer
Güzel yorumun için çok teşekkür ederiz. Daha başlangıçtayız, açılışta ve sonrasında bu kaliteyi oyunda da hissettirmek için elimizden geleni yapacağız. Desteklerin bizim için çok değerli.

OKADAR GÜZEL SERVER TANITIMI OLMUŞ NOKTASINA KADAR EMEK WAR DİKKAT ÇEKİCİ OLMUŞ KISACASI BEN VE ARKDAŞLARIM SABIRSIZLIKLA BEKLİCEZ EMEGE DEGER UZUN SOLUKLU SERVER

OKADAR GÜZEL SERVER TANITIMI OLMUŞ NOKTASINA KADAR EMEK WAR DİKKAT ÇEKİCİ OLMUŞ KISACASI BEN VE ARKDAŞLARIM SABIRSIZLIKLA BEKLİCEZ EMEGE DEGER UZUN SOLUKLU SERVER
“Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Tanıtımın bu kadar dikkat çekmesi ve emeğimizin fark edilmesi bizi gerçekten mutlu ediyor. Sizleri ve arkadaşlarınızı aramızda görmek için biz de sabırsızlanıyoruz. Uzun soluklu ve keyifli bir serüven sizleri bekliyor.”

HARİKA İŞ GÜZEL SOLO DÜŞÜNÜLMÜŞ HAFTALIK ÖDÜLLERDE SOLO BEKLIYORUZ

IGN: Ice

Dünyanın en iyi videographer'ı server mi açıyor :love::love::love:

27 Mar 2026 21:00
Beta Tarihi23 Mar 2026 21:00 baska sitede böyle yazıyor oyun açılış tarihi

İnş uzun soluklu bir proje olur piyasanın boku çıktı her hafta 20 server burayı son kez denicem yoksa sro defteri benim için bitmiştir
bekliyoruz

Etiketler Etiketler
1x rate 80capch advanced macro caravan drop sistem elyraonline long term macro private server silkroad trijob

Geri
Üst Alt