Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IGN: Aşk_
Bir hafta geç başlamama rağmen çok keyif alarak oynuyorum. Gerçekten güzel bir server, ellerinize sağlık
Nick : Impresa
IGN: DiggerGold
Awesome!!
![]()
IGN: OldyGoldy
Very Goood Very Nice !!!
![]()
Good luck!![]()
IGN: Bardock
Merhaba, range'yi 50 veya üzerine çıkarmayı deneyebilirsiniz. Macro kullanım rehberleri için aşağıdaki videolara da göz atabilirsiniz:oyunda macro calısmıyor... çözümü nedir
bir haftadır calısıyordu birden durdu. El yakmasını yakıyor bufları basıyor para topluyor ama saldırmıyor... skiller her şey normalMerhaba, range'yi 50 veya üzerine çıkarmayı deneyebilirsiniz. Macro kullanım rehberleri için aşağıdaki videolara da göz atabilirsiniz:
oyunu silip sıfırdan da kurdum bu arada.... yok atak yapmıyorMerhaba, range'yi 50 veya üzerine çıkarmayı deneyebilirsiniz. Macro kullanım rehberleri için aşağıdaki videolara da göz atabilirsiniz:
Discord sunucumuzdan ticket oluşturabilir veya Facebook sayfamıza mesaj gönderebilirsiniz.bir haftadır calısıyordu birden durdu. El yakmasını yakıyor bufları basıyor para topluyor ama saldırmıyor... skiller her şey normal
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
oyunu silip sıfırdan da kurdum bu arada.... yok atak yapmıyor