90 Cap - Global Silkroad 100 Cap Güncellemesi Çok Yakında! | 90 Cap | Only CH | IVSRO-R | Macro | Progressive | G.O 01.08 | Sayfa 28 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap Global Silkroad 100 Cap Güncellemesi Çok Yakında! | 90 Cap | Only CH | IVSRO-R | Macro | Progressive | G.O 01.08

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RanstaMonsta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 629
  • Görüntüleme Görüntüleme 148K
10 numara 5 yıldız sw. herkesi beklerim.
IGN: GaladrieL_

Sox itemler açılmak üzere halen geç değil herkesi beklerissss....
IGN: Wanda_

IGN: DiggerGold
Awesome!!
SRO-2025-08-10-13-17-41-22.jpg

IGN: OldyGoldy
Very Goood Very Nice !!!

SRO-2025-08-10-14-44-56-81.jpg

Good luck!

Böyle bir private sw 10 yılda bir gelir. Hala geç değil herşey çok güzel.
IGN:ThoR_

Merhaba, range'yi 50 veya üzerine çıkarmayı deneyebilirsiniz. Macro kullanım rehberleri için aşağıdaki videolara da göz atabilirsiniz:

bir haftadır calısıyordu birden durdu. El yakmasını yakıyor bufları basıyor para topluyor ama saldırmıyor... skiller her şey normal
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, range'yi 50 veya üzerine çıkarmayı deneyebilirsiniz. Macro kullanım rehberleri için aşağıdaki videolara da göz atabilirsiniz:

oyunu silip sıfırdan da kurdum bu arada.... yok atak yapmıyor

bir haftadır calısıyordu birden durdu. El yakmasını yakıyor bufları basıyor para topluyor ama saldırmıyor... skiller her şey normal
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

oyunu silip sıfırdan da kurdum bu arada.... yok atak yapmıyor
Discord sunucumuzdan ticket oluşturabilir veya Facebook sayfamıza mesaj gönderebilirsiniz.

𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥 𝐒𝐑𝐎𝐂𝐚𝐯𝐞
character name (IGN) SKULL_RIVER

Etiketler Etiketler
80 cap silkroad global macro global silkroad global silkroad download global silkroad tanıtım global sro globalsro gsro ingame bot isro isror silkroad battle royale silkroad global silkroad macro silkroad server silkroad trijob sro forum vsro

Geri
Üst Alt