Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasın kral güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Seninde emeğine sağlık yanımızda varlığını hissetmek gerçekten güzel bir duygu.Tam ayarında bilgilendirici ve baya bir emek verilmiş bir konu olmuş ellerinize sağlık.
Belki de benim için son dans olacak bu sw playerlık açısından.
DB'ye de elimiz bir nebze değdiğinden ayrı bir hevesle oynayacağım.
Tüm güzellikler ve başarılar HypeR ile olması dileği ile..
Sağolasın kral güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Seninde emeğine sağlık yanımızda varlığını hissetmek gerçekten güzel bir duygu.Tam ayarında bilgilendirici ve baya bir emek verilmiş bir konu olmuş ellerinize sağlık.
Belki de benim için son dans olacak bu sw playerlık açısından.
DB'ye de elimiz bir nebze değdiğinden ayrı bir hevesle oynayacağım.
Tüm güzellikler ve başarılar HypeR ile olması dileği ile..
Hocam o dava benim için kapandı. Yeni bir isim yeni bir ekip yeni bir sayfa açtık Allahın izniyle elimizden gelenin en iyisini yapacağız her zaman olduğu gibi. Desteğiniz için minnettarım her zaman bekleriz başımızın üstünde yeriniz var. Sağolasın Allah razı olsun.Buralar buram buram NEWER ONLİNE kokuyor ohhhh... ama kazım hocalı bir newer <3 başarılar gelicez nasipse
Sağolasın hocam.Başarılar Dilerim...
Sağolasın hocam Allah razı olsun böyle düşünmeniz hem onure ediyor hemde iştahlandırıyor bizleri çok teşekkür ederiz. Aleykümselam hocam Saygılar da bizden olsun.Kazım hocam hayırlı olsun , ekibinizle birlikte başarılar dilerim. Sizin gibi temiz ekiplere ihtiyacı var piyasanın , selamlar![]()
Sağolasın görkem hocam Saygılar bizden.Vallaha tanıdığım dostum diye söylemiyorum.Tanıyanlar tanır zaten,tanımayanlar hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile indirebilir ve keyifle oynayabilir..Tüm herkesin emeğine sağlık muazzam bir konu tanıtım ve detaylar..Başarılar herkese.Bende Bjorn nickim ile inşallah takılacağım.Saygılar herkese <3
Teşekkür ederiz hocam sağolun.efsane bir tanıtım oyunun da en azından bu tanıtım kadar efsane olacağından şühem yok IGN: PatronusCat