110 Cap - JSRO Online | ÖZLENEN 110 CAP SİSTEM | 4. AY ONLİNE! | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap JSRO Online | ÖZLENEN 110 CAP SİSTEM | 4. AY ONLİNE!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jaqobey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Jsro <3

Son düzenleme:
Sistem çok güzel gözüküyor 110 capte orta seviye ve etkinliklere ağırlık verilmiş job cave ve jupiter temple keyifli geçecek elinize sağlık açılışı sabırsızlıkla bekliyorum.Açılış itibariyle herşeyin aktif olması güzel birşey keyifli bir oyun olacak
sağolun hocam umarım oyundan keyif alırsınız <3

Tanıtım harika Jbox dikkat cekici silklede elde edilebilecek oyun icide elde edinilecek ürünler yerleştirilmiş oyuna kafa yormuşsunuz aradığımız 110 capi bulduk oyuncu ici kapışmaları cavelere yaymanız güzel olmuş haftalık tl ödüllü eventleriniz ayrıca hoşuma gitti abartıya kaçmamışsınız diğer sayfalar gibi ucmamışsınız pay ve ingame bu konuda cok hassasım sizde aynı hassasiyettesiniz ekibinize ve size başarılar dilerim sabırsızlıkla bekliyoruz ekibimizle pet buff sisteminiz diğer swlerden farklı ve fgwye yöneltmeniz güzel oyunu oyun gibi alanlara yaymanız dikkatimi cekti betada ve 1 inde görüşmek üzere

Discord linkiniz çalışmıyor
aktif ettim hocam. gözümüzden kaçmış kusura bakmayın <3 Join the JSro Discord Server!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tanıtım harika Jbox dikkat cekici silklede elde edilebilecek oyun icide elde edinilecek ürünler yerleştirilmiş oyuna kafa yormuşsunuz aradığımız 110 capi bulduk oyuncu ici kapışmaları cavelere yaymanız güzel olmuş haftalık tl ödüllü eventleriniz ayrıca hoşuma gitti abartıya kaçmamışsınız diğer sayfalar gibi ucmamışsınız pay ve ingame bu konuda cok hassasım sizde aynı hassasiyettesiniz ekibinize ve size başarılar dilerim sabırsızlıkla bekliyoruz ekibimizle pet buff sisteminiz diğer swlerden farklı ve fgwye yöneltmeniz güzel oyunu oyun gibi alanlara yaymanız dikkatimi cekti betada ve 1 inde görüşmek üzere
sağolun hocam. umarım oyunumuzdan keyif alırsınız <3

Teşekkür ederim <3

Teşekkür ederim <3

Beni tercih ettiğiniz için teşekkürler! Muazzam bir çalışma oldu, umarım sunucunuz istediğiniz gibi olur! Şimdiden başarılar...

Teşekkür ederim <3

Teşekkür ederim <3

Beni tercih ettiğiniz için teşekkürler! Muazzam bir çalışma oldu, umarım sunucunuz istediğiniz gibi olur! Şimdiden başarılar...
emeğine sağlık agacım <3 sayende herşey daha güzel oldu ;)

Ellerinize sağlık uzun soluklu güzel bir server olacak gibi görünüyor. 20 kişilik ekibimle beraber geleceğiz inşAllah. WTB PLAYER !!!!

Die4What <3
-SAV4GE-

Ellerine Sağlık Kral Baştan sonra okudum mükemmel tanıtım olmus Betayı iple çekiyoruz .... <3

hayırlı olsun başarılar dilerim.

Hayırlı olsun. sistemi beğendim ekibim ile birlikte başlayacağız sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bbaşarılı bir yapım olacağa benziyor 2013 havasi var şimiden hayırlı olsun umarım uzun soluklu güzel bir server olur ReiS________ 👍👍 guzel bekliyoruz

Etiketler Etiketler
110 cap pvp server 110 cap server jarion sro jsro 110 cap jsro online old school silkroad old sro silkroad silkroad 110 cap silkroad online silkroadpvp silkroadpvpserver silkroadserver

Geri
Üst Alt