Yardım - map ihtiyacı | SroCave - SRO Destek Forumu

Yardım map ihtiyacı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan toprak1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 897

toprak1

Uruchi
Arkadaşlarlar solo uniq room pvp room lms gibi event yerleri lazım elinde olan varsa yardımcı olabilirmi

lms filan genelde chinese ya da european zerk görevini yaptığımız yerde yapıyorlar o kısımı mı satıyorlar yoksa başka mı anlamadım :)
lms gm kill survival madness var bende dps içinde bir yerim var daha çok sytria gibi eventler lazım

bende hiç event yok nasıl yapacağımı bilmiyorum maxiguard da kullanıyorum :)
maxiguard kullanman bir şey değiştirmez knk ilk mapleri ayarlarsın sonra o mapler için event prosedür yazarsın maxiguard uyumlu olur prosedür büyükler el atarsa çok güzel olur çünkü piyasada hiç map yok

maxiguard kullanman bir şey değiştirmez knk ilk mapleri ayarlarsın sonra o mapler için event prosedür yazarsın maxiguard uyumlu olur prosedür büyükler el atarsa çok güzel olur çünkü piyasada hiç map yok
map kısmını geçtim bir yerde yaptırabilirim ama eventları nasıl yapacağız :) bana yardımcı olabilir misin şu eventlar konusunda

lms filan genelde chinese ya da european zerk görevini yaptığımız yerde yapıyorlar o kısımı mı satıyorlar yoksa başka mı anlamadım :)
Kardeşim, normal mapler zaten Google'da fazlasıyla mevcut. Ama özel bir şey yaptırmak istersen, her türlü yapılabiliyor. Bu yüzden arkadaşımıza da bu şekilde söyledim. Eğer eklemeyi bilmiyorsanız; LMS, Survival Arena ve Madness Arena gibi sistemleri ufak bir ücret karşılığında ekleyebilirim. Hatta daha fazlasını da yaparım.

Kardeşim, normal mapler zaten Google'da fazlasıyla mevcut. Ama özel bir şey yaptırmak istersen, her türlü yapılabiliyor. Bu yüzden arkadaşımıza da bu şekilde söyledim. Eğer eklemeyi bilmiyorsanız; LMS, Survival Arena ve Madness Arena gibi sistemleri ufak bir ücret karşılığında ekleyebilirim. Hatta daha fazlasını da yaparım.
ne kadar?

Etiketler Etiketler
silkroad 3d silkroad client silkroad forum silkroad graphic designer silkroad map silkroad online sro sro blender sro client sro designer sro forum sro map sro tool vsro tool

Geri
Üst Alt