Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lms filan genelde chinese ya da european zerk görevini yaptığımız yerde yapıyorlar o kısımı mı satıyorlar yoksa başka mı anlamadım@destangr satin alabilirsin veya istediğin gibi tasarım yaptırabilirsin.
lms gm kill survival madness var bende dps içinde bir yerim var daha çok sytria gibi eventler lazımlms filan genelde chinese ya da european zerk görevini yaptığımız yerde yapıyorlar o kısımı mı satıyorlar yoksa başka mı anlamadım![]()
bende hiç event yok nasıl yapacağımı bilmiyorum maxiguard da kullanıyorumlms gm kill survival madness var bende dps içinde bir yerim var daha çok sytria gibi eventler lazım
maxiguard kullanman bir şey değiştirmez knk ilk mapleri ayarlarsın sonra o mapler için event prosedür yazarsın maxiguard uyumlu olur prosedür büyükler el atarsa çok güzel olur çünkü piyasada hiç map yokbende hiç event yok nasıl yapacağımı bilmiyorum maxiguard da kullanıyorum![]()
map kısmını geçtim bir yerde yaptırabilirim ama eventları nasıl yapacağızmaxiguard kullanman bir şey değiştirmez knk ilk mapleri ayarlarsın sonra o mapler için event prosedür yazarsın maxiguard uyumlu olur prosedür büyükler el atarsa çok güzel olur çünkü piyasada hiç map yok
Onuda event botu satan kişiler ile halledeceksinmap kısmını geçtim bir yerde yaptırabilirim ama eventları nasıl yapacağızbana yardımcı olabilir misin şu eventlar konusunda
kim satıyor siz kimden aldınızOnuda event botu satan kişiler ile halledeceksin
Kardeşim, normal mapler zaten Google'da fazlasıyla mevcut. Ama özel bir şey yaptırmak istersen, her türlü yapılabiliyor. Bu yüzden arkadaşımıza da bu şekilde söyledim. Eğer eklemeyi bilmiyorsanız; LMS, Survival Arena ve Madness Arena gibi sistemleri ufak bir ücret karşılığında ekleyebilirim. Hatta daha fazlasını da yaparım.lms filan genelde chinese ya da european zerk görevini yaptığımız yerde yapıyorlar o kısımı mı satıyorlar yoksa başka mı anlamadım![]()
Paylaşım - Full Bahdad Files bak burda survival madness var /warp 22966 971 51 1085 lms bedava knk onlar ben daha çok sytria tarzı eventleri arıyorum bulamadım diye konu açtım drunk eventi yuno roomda yapılıyor bende warp var ama gidince dc veriyor minimap ve navmash eksikkim satıyor siz kimden aldınız
ne kadar?Kardeşim, normal mapler zaten Google'da fazlasıyla mevcut. Ama özel bir şey yaptırmak istersen, her türlü yapılabiliyor. Bu yüzden arkadaşımıza da bu şekilde söyledim. Eğer eklemeyi bilmiyorsanız; LMS, Survival Arena ve Madness Arena gibi sistemleri ufak bir ücret karşılığında ekleyebilirim. Hatta daha fazlasını da yaparım.
Hepsi 700 tlne kadar?
Sytria da sana verecem hatta abim akşam DC gel konusalım maksat yaptırmak değil yapıp öğrenmek büyük Mevlalar değil parası önemli değil öğrenmek için yapıyoruzne kadar?
dc ben kaldırdım girilmiyor kiSytria da sana verecem hatta abim akşam DC gel konusalım maksat yaptırmak değil yapıp öğrenmek büyük Mevlalar değil parası önemli değil öğrenmek için yapıyoruz
VPN ile girersin abi googledendc ben kaldırdım girilmiyor ki