Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler.Basit anlaşılabilir sistem başarılar
Güzel yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkürler.server cidden çok güzel duruyor mutlaka geleceğiz 15 kişi olarak uzun zamandır emek server kovalıyoruz. Mantıklı bir tanıtım olmus inşallah oyuncunuz bol olur. Pay verilmediği sürece kesinlikle tutacak bir server gibi gözüküyor şimdiden başarılar. Silk fiyatları da cok uygun olmamalı ki tam bir old server olsun play2win sistemi tutsun.
IGN: xFirsTLady
Beğenmeniz bizi gerçekten çok mutlu etti güzel yorumunuz için teşekkürler, kapalı beta sürecini discord sunucumuz üzerinden takip edebilirsiniz.Merakla bekliyorum bakalım güzel bir server olacak gibi. Peki beta durumuna nasıl seçileceğiz?
Güzel yorumunuz için teşekkürler, sizlere sorunsuz bir oyun deneyimi sunmak için çalışmaya devam ediyoruz büyük açılışta herhangibir sorunla karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.Beklemedeyiz inş sorunsuz acilir ve umarim tanitimi guzel olur bol oyunculu baslariz![]()
Beğenmenize sevindik çok teşekkürlerBaşarılı ve sade bir tanıtım olmuş. Emeğinize sağlık arkadaşlarımızla birlikte bekliyoruz
Tüm 3. parti yazılımları ve botlar sunucumuzda devre dışı. Sunucumuza ait geliştirilmiş Macro Bot özelliğimiz mevcut.Lütfen Phbot ve Mbot gibi yazılımları engellemeyin keyifle oynayalım old sistem bir server olacak gibi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Birde site paneliniz hala açılmamış olarak görünüyor.
Güzel yorumunuz için çok teşekkürlerhayırlı olsun başarılar dilerim![]()
Sunucumuz tamamen old sisteme dayalı, sadece 3. parti yazılımlar(bot) devre dışı, bunun yerine macrobot kullanıyoruz.Anladım old sistem diye düşünmüştüm sw'yi de neyse arkadaşlara başarılar.
Güzel yorumunuz için teşekkürler, beğenmeniz bizi çok mutlu ettiGüzel bir server sistemi yapılmış,,eskı tarz herkezın aradığı,yalnız bow charları ezdırıp ,herkezı glavıe ve spear cı yapmayın.