60 Cap - Nostalgia Silkroad | 60 CAP CH | OLDSCHOOL | MACRO BOT | OPEN-MARKET | +2500 ONLINE | SroCave - SRO Destek Forumu

60 Cap Nostalgia Silkroad | 60 CAP CH | OLDSCHOOL | MACRO BOT | OPEN-MARKET | +2500 ONLINE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hawk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 165
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Hawk

Bandit
bmDTU.jpg

1.gif
n1.png

bmvQQ.png
n3.png

n4.png

bmNej.png
n6.png

n7.png

n11.png

Son düzenleme:
Hayırlı olsun başarılar dilerim srolife ❤

Yana yana geliyor Nostalgia

IGN: xFirsTLady

Son düzenleme:
Basit anlaşılabilir sistem başarılar
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. ❤️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

server cidden çok güzel duruyor mutlaka geleceğiz 15 kişi olarak uzun zamandır emek server kovalıyoruz. Mantıklı bir tanıtım olmus inşallah oyuncunuz bol olur. Pay verilmediği sürece kesinlikle tutacak bir server gibi gözüküyor şimdiden başarılar. Silk fiyatları da cok uygun olmamalı ki tam bir old server olsun play2win sistemi tutsun.

IGN: xFirsTLady
Güzel yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkürler. ❤️

Merakla bekliyorum bakalım güzel bir server olacak gibi. Peki beta durumuna nasıl seçileceğiz?
Beğenmeniz bizi gerçekten çok mutlu etti güzel yorumunuz için teşekkürler, kapalı beta sürecini discord sunucumuz üzerinden takip edebilirsiniz.

Beklemedeyiz inş sorunsuz acilir ve umarim tanitimi guzel olur bol oyunculu baslariz :)

Başarılı ve sade bir tanıtım olmuş. Emeğinize sağlık arkadaşlarımızla birlikte bekliyoruz

Uzun süredir old school düzgün bir server bekliyordum. Orjinallik çok bozulmadıysa oynamak isterim.

Beklemedeyiz inş sorunsuz acilir ve umarim tanitimi guzel olur bol oyunculu baslariz :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler, sizlere sorunsuz bir oyun deneyimi sunmak için çalışmaya devam ediyoruz büyük açılışta herhangibir sorunla karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.(y)

Başarılı ve sade bir tanıtım olmuş. Emeğinize sağlık arkadaşlarımızla birlikte bekliyoruz
Beğenmenize sevindik çok teşekkürler❤️

Lütfen Phbot ve Mbot gibi yazılımları engellemeyin keyifle oynayalım old sistem bir server olacak gibi. :)

Birde site paneliniz hala açılmamış olarak görünüyor.

Lütfen Phbot ve Mbot gibi yazılımları engellemeyin keyifle oynayalım old sistem bir server olacak gibi. :)

Birde site paneliniz hala açılmamış olarak görünüyor.
Tüm 3. parti yazılımları ve botlar sunucumuzda devre dışı. Sunucumuza ait geliştirilmiş Macro Bot özelliğimiz mevcut.

Anladım old sistem diye düşünmüştüm sw'yi de neyse arkadaşlara başarılar.

Son düzenleme:
Güzel bir server sistemi yapılmış,,eskı tarz herkezın aradığı,yalnız bow charları ezdırıp ,herkezı glavıe ve spear cı yapmayın.
IGN : Kwon

Son düzenleme:
Güzel bir server sistemi yapılmış,,eskı tarz herkezın aradığı,yalnız bow charları ezdırıp ,herkezı glavıe ve spear cı yapmayın.
Güzel yorumunuz için teşekkürler, beğenmeniz bizi çok mutlu etti:)
Sunucumuzda ki skill/build dengesi için gereken testler tamamlandı böyle bir durumla karşılaşmayacaksınız.(y)

Etiketler Etiketler
mmorpg oldschool silkroad ch server silkroad online 60 cap silkroad progressive cap

Geri
Üst Alt