Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendiğiniz için çok mutlu olduk.gerçekten güzel ve dikkat çekici olmuş emege deger bir server ben ve ekip arkadaşlarım sabırsızlıkla bekliyoruz !
Güzel yorumunuz için teşekkürler.umarım beklediğimiz o emek 60 cap sv burasıdırbol şans
Biz de bu heyecanın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emeğiniz için teşekkürler.uzun süreden sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyoruz.
IGN:Shagrath
Beğendiğiniz için çok mutlu olduk.Kapalı betada deneyimlediğim kadarıyla güzel duruyor. Oyuncusu da çok olursa gayet oynanılabilir. Deneyecez bakalım.
IGN:Quintet
Gayet güzel ve sade bir tanıtım olmuş. Arkadaşlarlar bekliyoruz. Başarılar
Beğendiğiniz için çok mutlu olduk.Gayet güzel ve sade bir tanıtım olmuş. Arkadaşlarlar bekliyoruz. BaşarılarIGN : Mithrandir
Beğendiğiniz için çok mutlu olduk, bizi destekleyen takipçilerimiz olduğu sürece başarı oranımız daha çok artacaktır ayrıca güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz.TANITIM KONUSUNA BAKILIRSA ÇOK BAŞARILI GÖRÜNÜYOR ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR
İGN : Jeka_FTW
Beğendiğiniz için çok mutlu olduk.Güzel server,yapan arkadaşların eline koluna sağlık play2win özlendi.
IGN: Crow
Beğendiğiniz için çok mutlu olduk.Tanıtım Harika Beta Harika Yayın acmak için sabırsızlanıyorum
İGN : UnaBomBer
Güzel yorumunuz için teşekkürler.En iyi dileklerimle ve bol şans!
ING: iTuran
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
En iyi dileklerimle ve bol şans!
ING: iTuran