110 Cap - Orvion Online | 110 Cap | CH-EU | Job Based | Drop System | Beta 23/03/2026 | Grand Opening 27.03.2026 | Sayfa 5 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap Orvion Online | 110 Cap | CH-EU | Job Based | Drop System | Beta 23/03/2026 | Grand Opening 27.03.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan OrvionOnline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 93
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Milletin oyununa girip reklam yapmaya çalışmak nasıl bir acizliktir ? Gerçi ben değilim tanımıyorum dersin şimdi zaten seni tanımayan adam da server server gezip milleti senin oyuna çağıracak deme ? onuda baştan yanıtlamış olayım 5 para etmez şeref yoksunuz insanlarsınız pardon insan dedim yaratıklarsınız ...

Milletin oyununa girip reklam yapmaya çalışmak nasıl bir acizliktir ? Gerçi ben değilim tanımıyorum dersin şimdi zaten seni tanımayan adam da server server gezip milleti senin oyuna çağıracak deme ? onuda baştan yanıtlamış olayım 5 para etmez şeref yoksunuz insanlarsınız pardon insan dedim yaratıklarsınız ...
Bahsettiğiniz kim veya hangi oyun fikrim yok fakat benim oyunuma gelirken başka oyunda global atın milleti kışkırtın gibi bir söylemim olmadı. Bire bir de discorduma gelip söyleyip sorsanız cevabını verirdim. Herhangi bir art niyet söz konusu değil başka oyundan gelen guildler oldu fakat hangi oyundan geldiler kimi kötülediler fikrim yok hocam. Bir dahaki sefere umarım olmaz ama lütfen direkt benimle iletişime geçin ben size bunun böyle olmadığını anlatayım. Benim kimsenin projesini kötüleyip kendime çekme gibi bir derdim olmadı tanısanız veya tanıdığız ortak birileri varsa beni sorabilirsiniz.

lmy7i3b.png

k43m59p.png

FvXr6UV.png
UgUaNfc.jpeg

ZNppEvP.png

de0H090.png
uNlYxNn.png
P42YGwe.png

OjJXHY8.png
6f0MilI.png

rVpKvLk.jpeg
ne hakla banlıyorsun lan sen beni adi herif para yatırmışım o kadar.. senin mk
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Eğlenceli bir sistem var, açıkcası Eu/Ch bir serverde CH karakterlere özel uniq olması da çok hoş bi detay başladım ve keyif alıyorum.
IGN: LEYL_u_NEHAR

Etiketler Etiketler
#110capchserver #110capeuch 110 cap emek server 110 cap eu 110cap 1x rate 1x rate silkroad easyrate rate

Geri
Üst Alt