teşekkürler hoşgeldinizhayırlı olsun herkese.IndependenCe olarak geliyoruz,
IGN:Alkolik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler hoşgeldinizhayırlı olsun herkese.IndependenCe olarak geliyoruz,
IGN:Alkolik
Bahsettiğiniz kim veya hangi oyun fikrim yok fakat benim oyunuma gelirken başka oyunda global atın milleti kışkırtın gibi bir söylemim olmadı. Bire bir de discorduma gelip söyleyip sorsanız cevabını verirdim. Herhangi bir art niyet söz konusu değil başka oyundan gelen guildler oldu fakat hangi oyundan geldiler kimi kötülediler fikrim yok hocam. Bir dahaki sefere umarım olmaz ama lütfen direkt benimle iletişime geçin ben size bunun böyle olmadığını anlatayım. Benim kimsenin projesini kötüleyip kendime çekme gibi bir derdim olmadı tanısanız veya tanıdığız ortak birileri varsa beni sorabilirsiniz.Milletin oyununa girip reklam yapmaya çalışmak nasıl bir acizliktir ? Gerçi ben değilim tanımıyorum dersin şimdi zaten seni tanımayan adam da server server gezip milleti senin oyuna çağıracak deme ? onuda baştan yanıtlamış olayım 5 para etmez şeref yoksunuz insanlarsınız pardon insan dedim yaratıklarsınız ...
DrakenYorumlarda IGN(Oyun içi isminizi) belirtin. 100 silk kazanın..!
Beta güzel. IGN: Predatory
TeşekkürlerBaşarılar güzel bir oyun bizi bekliyor İGN:NBards07
ne hakla banlıyorsun lan sen beni adi herif para yatırmışım o kadar.. senin mk