Kapalı - Poseidon Online | 100 Cap Only CH | Macro | 600.000 TL Ödül Havuzu| Beta Opening 12.09.2025 | Grand Opening 19.09.2025 | Sayfa 17 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Poseidon Online | 100 Cap Only CH | Macro | 600.000 TL Ödül Havuzu| Beta Opening 12.09.2025 | Grand Opening 19.09.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fonalez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 329
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sebepsiz yere ban sebebi sormak için discorda giriyoruz ordan da ban hayatımda ilk defa ban yedim kural ihlali yapmadım kendi halimde takılıyordum diğer arkadaşların yorumlarını gördüğümde de bunun bi kumpas olduğunu anladım dün gece silk yüklemiştim haram olsun

şuan aktif oynanıyor mu kalabalık mı, başlanır mı?

Paylı Server Arkadaşlar reborn nıghtve best guıldlerıne sılkı ucuzdan satıp dıger guıldlerı banlıyor serverden gırmeyın hırsızın teki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şuan aktif oynanıyor mu kalabalık mı, başlanır mı?
öyle bir hataya düşme hırsız gm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sebepsiz yere ban sebebi sormak için discorda giriyoruz ordan da ban hayatımda ilk defa ban yedim kural ihlali yapmadım kendi halimde takılıyordum diğer arkadaşların yorumlarını gördüğümde de bunun bi kumpas olduğunu anladım dün gece silk yüklemiştim haram olsun
silk yukledıgınız an sizden paranızı alıp sızı banlıyor dolandırıcı gm arkadaşlar

Hırsız olunurda bu kadar olunmaz milletin 250 lirasına bile çökmeye çalışan bir yönetim başlayan büyük pişman olur oyundan ban yedik discorddan sebebini sorduk cevap alamadan ban yedik 3 gündür buraya yorum yazıyorum sro cave yönetimi tarafından yorumlarım kaldırılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
silkroad silkroad 100 cap silkroad 100 cap ch silkroad 100 cap pvp silkroad 100 level çin görevi sro

Geri
Üst Alt