Kapalı - Poseidon Online | 100 Cap Only CH | Macro | 600.000 TL Ödül Havuzu| Beta Opening 12.09.2025 | Grand Opening 19.09.2025 | Sayfa 16 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Poseidon Online | 100 Cap Only CH | Macro | 600.000 TL Ödül Havuzu| Beta Opening 12.09.2025 | Grand Opening 19.09.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fonalez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 329
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poseidon Online 🔥 | Coming back in 19.09.2025
IGN:ReD_DeViL2

111111111111

Son düzenleme:
DURDUK YERE BAN ATTILAR TİCKIT ACTIM SEBEBİNİ SORDUM DLL YOK KÜFÜR YOK ANY DASK VEREYİM KONTROL EDİN DEDİM DİSCORDDANDA BANLADILAR ÇOK AMATÖR Bİ OYUN BÖYLE SAÇMALIK GÖRMEDİM BOŞUNA OYNAMAYIN YARINDA DURDUK YERE BAN ATABİLİRLER NEDEN OLDUGUNU SÖLEMİYORLAR BİLE!!

Sakın ama sakın bu ekibin oyununu oynamayın asla tavsiye etmiyorum. Oyunda silk satmak için izin istedim ticket oluşturdum yani silk satışı yapabilirmiyim ona göre DC'den ve globalden yazacağım diye sordum.
Evet satabilirsin dediler ama alt limitleri aşmamak kaydı ile satabilirsin dediler 1k silk 123 TL olarak satabilirsin dediler bende prosedüre uygun silk satmak için DC'den yazdım ve global attım ban yedim. Bunlar bildiğiniz dolandırıcı çete milletin parasına çöküyorlar. Hem silk satışı yapabilirsin diyorlar hemde banlıyorlar. Zehir zıkkım olsun ne diyeyim !! DC'den yazdım ticket açıp sordum silk satışı serbest dediniz neden ban yedim diye DC'den de banladılar

Son düzenleme:
REZALET... GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ SERVER İNDİRMEYİ DÜŞÜNEN VARSA İNDİRMESİN ***... DURDUK YERE İLK DEFA BAN YEDİM ŞAKA GİBİ GERÇEKTEN :D

idiot game they are scammers after u playing u will get ban without reason then if u ask why they ban you from discord, gms are scammers after donated they ban you dont join with those idiots and scammers

DURDUK YERE BAN ATTILAR TİCKIT ACTIM SEBEBİNİ SORDUM DLL YOK KÜFÜR YOK ANY DASK VEREYİM KONTROL EDİN DEDİM DİSCORDDANDA BANLADILAR ÇOK AMATÖR Bİ OYUN BÖYLE SAÇMALIK GÖRMEDİM BOŞUNA OYNAMAYIN YARINDA DURDUK YERE BAN ATABİLİRLER NEDEN OLDUGUNU SÖLEMİYORLAR BİLE!!
AYNI ŞEKİLDE BEN DE BAN YEDİM SEBEBİNİ BİLE SÖYLEMEDİLER
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sakın ama sakın bu ekibin oyununu oynamayın asla tavsiye etmiyorum. Oyunda silk satmak için izin istedim ticket oluşturdum yani silk satışı yapabilirmiyim ona göre DC'den ve globalden yazacağım diye sordum.
Evet satabilirsin dediler ama alt limitleri aşmamak kaydı ile satabilirsin dediler 1k silk 123 TL olarak satabilirsin dediler bende prosedüre uygun silk satmak için DC'den yazdım ve global attım ban yedim. Bunlar bildiğiniz dolandırıcı çete milletin parasına çöküyorlar. Hem silk satışı yapabilirsin diyorlar hemde banlıyorlar. Zehir zıkkım olsun ne diyeyim !! DC'den yazdım ticket açıp sordum silk satışı serbest dediniz neden ban yedim diye DC'den de banladılar
KATILIYORUM AYNI ŞEKİLDE BANA DA BAN ATTILAR

Durduk yere ban yedim şaka mı bu aq ticket açıyorum yanıt yok dc giriş sağlayamıyorum. Herhangi bir silk satışı gols satışı vs yapmadım arkadaşıma pre verdim 2 saat sonra ban yedim

Hayatımda gördüğüm en ****** cocugu yönetime sahip gereksiz ban atıp sebebini ögrenmek icin dc den ticket actım yardımcı olacakları yerde birde dc den banlandım kimseye hakaret etmedim amına kodugumun köpekleri leş server lagdan geçilmiyor

Sebepsiz yere ban atıyorlar. Neden ban yediğinize ulaşmaya çalıştığınızda discord'dan da banlıyorlar. Başlamanızı tavsiye etmem. Zayıf bir yönetime sahipler.

They ban you for no reason. When you try to reach out to them about your ban, they also ban you on Discord. I wouldn't recommend you start. They have poor management.

Pay alan bir guild üyesi değilseniz ne yazık ki discord veya ticket üzerinden destek almak mümkün değil, banım hala açılmadı ve dönüş sağlanmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
silkroad silkroad 100 cap silkroad 100 cap ch silkroad 100 cap pvp silkroad 100 level çin görevi sro

Geri
Üst Alt