- Ana Sayfa Sabit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumunuz için teşekkürler. Piyasanın en iyisiyle çalıştık ve güzel iş çıkardı…Tanıtım muazzam olmuş! Ben grafikerim diyen bir çok insana taş çıkarır. Sistem harika başarılı görünüyor. şimdiden keyifli eğlenceler!
Yorumunuz için teşekkürlerTanıtım çok güzel olmuş elinize, sağlık beklemedeyiz
%5 Inc + %5 Abs, toplamda %10 daha güçlü olmak anlamına gelmez. Bunu, karaktere %5 Damage Scroll basılmış gibi düşünebilirsiniz.Vip Rank...%5 increase %5 absourb. Yani normal playerdan neredeyse %10 daha güçlü olmak. Şaka gibi
Normal oyuncu da boş yere uğraşsın adil bir kapışma için..
Hoşgeldiniz bol şansEkinler Baş Vermeden Kor Buzağı Topallamazmış
Ign : Faker
%10 inc vuruşunuzu yüzde 10 arttıracak, absorb de karşıdan %5 eksiltecek. 10k vuran eşit 2 char karşılaştığında, Vip ile siz 10500 vurup 9500 yiyeceksiniz.%5 Inc + %5 Abs, toplamda %10 daha güçlü olmak anlamına gelmez. Bunu, karaktere %5 Damage Scroll basılmış gibi düşünebilirsiniz.
Ayrıca bu oranlar oyunun orijinal yapısında %20 seviyesindeydi. Yani oyunu aktif oynayan bir oyuncu bu değeri zaten rahatlıkla elde edebilecektir.
hesaplama şekliniz yanlış %5 dediğimiz damagenin 80 cap'te fazla bir esprisi yok o sebeple tercih eden etmeyen herkese saygımız sonsuz.%10 inc vuruşunuzu yüzde 10 arttıracak, absorb de karşıdan %5 eksiltecek. 10k vuran eşit 2 char karşılaştığında, Vip ile siz 10500 vurup 9500 yiyeceksiniz.
Damage Sc makul gold/silk ile herkes tarafından anlık, ihtiyaca göre alınabilir. Vip Buffda ise serverdaki herkesten çok harcamaya çalışmak gerek.
Üstelik siz aylık 300-500 silk harcayıp Damage Sc alırken, bazısı 2-3k silk harcayıp üstüne Damage Sc aldığında daha da sıkıntı.
Orjinal oyundaki her şey iyi sonuç vermedi maalesef.
Gönlünüze göre olsun. İnşallah iyi yerlere varır server.![]()
Hoşgeldiniz. Cap atlamalı harika bir serüven sizlerle olacakAranılan kan bulundu. Since_1453 olarak yerimizi aldık inşallah iyi bir sezon olur
yorumunuz için teşekkürler. Beta event takvimi discord sunucumuzdan paylaşılacaktır. Quake - MACRO Discord Sunucusu'na katıl!Herşey güzel gözüküyor 17 Temmuz'da deneyelim bakalım birde merak ettiğim beta etkinlikleri tanıtımda yok nereden ulaşabiliriz?
yorumunuz için teşekkürler inşallah ip / pc 1'e düşer kısmına bizlerde katılıyoruzServer harika görünüyor tek kusuru ip 4 pc 2 limit olması inşallah server çok kalabalık olurda ip pc limiti 1'e düşürmek zorunda kalırsınızheyecanla bekliyoruz
TeşekkürlerGüzel tanıtım. Başarılar.