Beklemedeyiz IGN :Kenpachi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklemedeyiz IGN :Kenpachi
bekliyoruz krallllll
Is there an English thread for non-Turkish players? The text in is burned into the pictures, so I can’t even translate the thread.”
yani 1 Premium alacak paran yoksa silkroad oynama kardeşimPremium slot olayı bile oynanmaması gerektiğini açıkca gösteren parayı seven gm olduğunuzu açıkca gösteren bi olay premium slotun oyun içi en ufak bi mantığı yok düpedüz oyuna para yatır yada sunu unut mantığı bu şekilde bu swyi oynayanın kendisine saygısı yoktur net.
Kesinlikle katılıyorum. Ben donate atıp başlarım çoğunlukla oyuna, fakat bu tür dayatma ve zorlama sistemler beni irite ediyor. Bu tür oyunların gidişatı da sonu da bellidir. Hele de şu premium slot demek; tamamen sizi yolmak istiyorum demek. Başka mantıklı hiçbir açıklaması yok.Premium slot olayı bile oynanmaması gerektiğini açıkca gösteren parayı seven gm olduğunuzu açıkca gösteren bi olay premium slotun oyun içi en ufak bi mantığı yok düpedüz oyuna para yatır yada sunu unut mantığı bu şekilde bu swyi oynayanın kendisine saygısı yoktur net.
ne zaman açılıyor oyuna giremiyorum ama
Yarın açılıyor.ne zaman açılıyor oyuna giremiyorum ama