Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bol sanslarBeklemekteyizz
Efes_
teşekkürler dostMrNz on fire niceee !!!!
İGN: CerkeS
teşekkürler Ferhat'cım Tanıtım afişini yarın gece'ye kadar yayımlanır.sv basarılı olmus sımdıden basarılar dılerım
ign SilentSea
teşekkürler dost iyi oyunlar şimdidenHERZAMANKİ GİBİ SW Yİ BEKLIYORUZ EMEGİNİZE SAGLIK DİLERİM....
IGN:___K1NG____
haydaaa iyi yorumlar gördüm ama böylesini görmedim adamsın <3Öncelikle güzel bir kek tarifi verelim... Bunlar iyi bir kek için ihtiyacınız olan malzemelerdir.
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2.5 su bardağı un (400-500 gram)
- 1 adet limon
- İYİ BİR SİLKROAD TARİFİ İÇİN İSE İHTİYACINIZ OLAN TEK ŞEY ByMrNz İMZASI OLAN BİR OYUN OYNAMAKTIR. MIRNAZ ON FIRE.
Beni bilen bilir bilmeyende senin gibi saçma sapan yorum yapar. Görüntü ekleme butonu var paylıysa veya ingameliyse at SS insanlarda birşeyler görsün. Bol keseden atmakla olmuyor bu işler.bu adamın sw sını oynamayın 2 hafta sonra bırden bırakıyor herkes cunku hepsı payla gelen arkadasları.... telefonda kendını savcı olarak tanıtanlara dolandırılsanız daha ıyı yanı emek vermemıs olursunuz
Bu benim problemim değil. Oyuncu bırakmadığı sürece oyunlar devam ediyor. Türkiye'de benim kadar uzun oyun açık tutan adam sayısı 5 parmağı geçmez he sen bundan memnun değilsen oynamazsın polemiğede girmezsin oynayacağın sunucu çok İngameli , paylı 2 haftalık sunucular buralarda harcanıyorsun.xian 5. sezon dıye acsaydın 2 aya 1 sezon sıgdıran adamsın
Good luckIGN:Kyoto
ONFİREEEE!!!!
thank u so much good luck <3Beautiful on the spot .
IGN: MonteCarlo
teşekkürler sizedebasarılar sımdıden ıgn SilentSea