100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 43 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 230K
HERZAMANKİ GİBİ SW Yİ BEKLIYORUZ EMEGİNİZE SAGLIK DİLERİM....
IGN:___K1NG____

Öncelikle güzel bir kek tarifi verelim... Bunlar iyi bir kek için ihtiyacınız olan malzemelerdir.
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2.5 su bardağı un (400-500 gram)
  • 1 adet limon
  • İYİ BİR SİLKROAD TARİFİ İÇİN İSE İHTİYACINIZ OLAN TEK ŞEY ByMrNz İMZASI OLAN BİR OYUN OYNAMAKTIR. MIRNAZ ON FIRE.

Öncelikle güzel bir kek tarifi verelim... Bunlar iyi bir kek için ihtiyacınız olan malzemelerdir.
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2.5 su bardağı un (400-500 gram)
  • 1 adet limon
  • İYİ BİR SİLKROAD TARİFİ İÇİN İSE İHTİYACINIZ OLAN TEK ŞEY ByMrNz İMZASI OLAN BİR OYUN OYNAMAKTIR. MIRNAZ ON FIRE.
haydaaa iyi yorumlar gördüm ama böylesini görmedim adamsın <3

bu adamın sw sını oynamayın 2 hafta sonra bırden bırakıyor herkes cunku hepsı payla gelen arkadasları.... telefonda kendını savcı olarak tanıtanlara dolandırılsanız daha ıyı yanı emek vermemıs olursunuz

bu adamın sw sını oynamayın 2 hafta sonra bırden bırakıyor herkes cunku hepsı payla gelen arkadasları.... telefonda kendını savcı olarak tanıtanlara dolandırılsanız daha ıyı yanı emek vermemıs olursunuz
Beni bilen bilir bilmeyende senin gibi saçma sapan yorum yapar. Görüntü ekleme butonu var paylıysa veya ingameliyse at SS insanlarda birşeyler görsün. Bol keseden atmakla olmuyor bu işler.

xian 5. sezon dıye acsaydın 2 aya 1 sezon sıgdıran adamsın
Bu benim problemim değil. Oyuncu bırakmadığı sürece oyunlar devam ediyor. Türkiye'de benim kadar uzun oyun açık tutan adam sayısı 5 parmağı geçmez he sen bundan memnun değilsen oynamazsın polemiğede girmezsin oynayacağın sunucu çok İngameli , paylı 2 haftalık sunucular buralarda harcanıyorsun.

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt