Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anydesk atın yardımcı olayımOyun güzel indirdim teşekkürler ama phbot ayarlarını bir türlü yapamıyorum oyunu phbot ile açamıyorum var mıdır rehber tarzı yardımcı olabilecek
welcome canımEymen Ali Good Game Supporter <3
teşekkürlerOynamak için güzel sistemm <3
IGN : DarkSpeace
thank u so muchxX__EoS__Xx
<3 good server
thanksGood Luck with it mate
questler , unique'ler , Eventler'de güzel exp kasıyorsunuz bunlarla kasılmadığınız sürece süreç zor gelecektir.Sağol sayende trsroya başladım private serverde kasmaya bu kadar uğraşıyorsam trsroda da uğraşırım diyerek trsroya başladım.
10k playerin zaten bi arada olmayacağını herkes bilir. Soranlarada okadar olmadığını görsel ilizyon olduğunu söylüyorum oyunda yeterli düzeyde oyuncu var. Bunları irdelemek yerine keyif almaya bakın iyi hafta sonlarıarkadaslar 10 bin player falan yok tamamen clickbait haberiniz olsun dolu gözüksün diye 10 bin player yazıyor ama yalan gm kendiside biliyor.yayın açıyor kickte ve sırf bunu söyledim neden milleti kandırıyorsun dedim diye banladı beni yayında haberiniz olsun.bunun gibi boş tiplerin swsinde oynamayın
Ne alakası var kardeşim irdelemek ne demek . Sadece onlar değil .Senin vur kaç yaptığını herkes biliyor . Ama sıkıntı sende değil sana buralara konu açtırıp insanları mağdur eden forum yöneticilerinde10k playerin zaten bi arada olmayacağını herkes bilir. Soranlarada okadar olmadığını görsel ilizyon olduğunu söylüyorum oyunda yeterli düzeyde oyuncu var. Bunları irdelemek yerine keyif almaya bakın iyi hafta sonları![]()
teşekkürlerTekrar Başarılar IGN:EymenAli