100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 54 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 229K
Oyun güzel indirdim teşekkürler ama phbot ayarlarını bir türlü yapamıyorum oyunu phbot ile açamıyorum var mıdır rehber tarzı yardımcı olabilecek

Eymen Ali Good Game Supporter <3

Sağol sayende trsroya başladım private serverde kasmaya bu kadar uğraşıyorsam trsroda da uğraşırım diyerek trsroya başladım.

Sağol sayende trsroya başladım private serverde kasmaya bu kadar uğraşıyorsam trsroda da uğraşırım diyerek trsroya başladım.
questler , unique'ler , Eventler'de güzel exp kasıyorsunuz bunlarla kasılmadığınız sürece süreç zor gelecektir.

arkadaslar 10 bin player falan yok tamamen clickbait haberiniz olsun dolu gözüksün diye 10 bin player yazıyor ama yalan gm kendiside biliyor.yayın açıyor kickte ve sırf bunu söyledim neden milleti kandırıyorsun dedim diye banladı beni yayında haberiniz olsun.bunun gibi boş tiplerin swsinde oynamayın

arkadaslar 10 bin player falan yok tamamen clickbait haberiniz olsun dolu gözüksün diye 10 bin player yazıyor ama yalan gm kendiside biliyor.yayın açıyor kickte ve sırf bunu söyledim neden milleti kandırıyorsun dedim diye banladı beni yayında haberiniz olsun.bunun gibi boş tiplerin swsinde oynamayın
10k playerin zaten bi arada olmayacağını herkes bilir. Soranlarada okadar olmadığını görsel ilizyon olduğunu söylüyorum oyunda yeterli düzeyde oyuncu var. Bunları irdelemek yerine keyif almaya bakın iyi hafta sonları ;)

10k playerin zaten bi arada olmayacağını herkes bilir. Soranlarada okadar olmadığını görsel ilizyon olduğunu söylüyorum oyunda yeterli düzeyde oyuncu var. Bunları irdelemek yerine keyif almaya bakın iyi hafta sonları ;)
Ne alakası var kardeşim irdelemek ne demek . Sadece onlar değil .Senin vur kaç yaptığını herkes biliyor . Ama sıkıntı sende değil sana buralara konu açtırıp insanları mağdur eden forum yöneticilerinde

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt