Paylaşım Silkroad Skill Param Generator (Param Edit Tool)

Scabbers_

Demon Shaitan
Bilgiler
Tekrar selam!

Yaklaşık 10 yıl önce yabancı bir forumda paylaşılan bir skill param edit tool'unu paylaşıyorum.

srocave_syparamed.png

Tool, autoit dilinde kodlandı (o zamanlar en iyi bildiğim dil buydu) ve kaynak kodu da ekledim, böylece kötü kodu görüp gülersiniz.

Bir veya daha fazla ? içeren parametre isimleri, rastgele, doğrulanmamış tahminlerdir ve yanlış olabilir. İsimde ne kadar çok ? varsa, o kadar rastgele bir tahmin demektir.

Çalışma mantığı oldukça basit: Listeden bir skill param seçin, sağ tıklayın, modify seçeneğini seçin, ardından bu skill param için ayarlayabileceğiniz alanlar karşınıza çıkar. Ayarlamaları yaptıktan sonra generate tuşuna basın ve client ve database'de kullanılabilecek tab-separeted bir string oluşturulur.

Bir not: Birçok monster param eksik. Bunları araştırmak için zaman harcamadım ve ayrıca summon parametrelerine dayalı olarak canavar çağıran bir skill yapamazsınız. Bunu denedim, sadece gerçek canavarlarda çalışıyor gibi görünüyor.

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
isro param param edit param generator param tool silkroad edit silkroad param silkroad param edit silkroad tool skill param sro developer sro param sro program syparamed vsro edit vsro param

Üst Alt