Paylaşım - Survival Arena (Guild) Event | Sunucuna Ekle! | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

Paylaşım Survival Arena (Guild) Event | Sunucuna Ekle!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scabbers_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 977
Merhaba SroCave'deki Türk Silkroad geliştiricileri!
Survival Arena (GUILD) modunu topluluğumuzla resmi olarak paylaşmaktan mutluluk duyuyorum! Bu mod bir süredir biliniyor, ancak şimdiye kadar kimse bunu toplulukla paylaşmamıştı. İşte detaylar:

Özellikler:
  • vSRO Plus ile uyumlu çalışır
  • Herhangi bir filter ile kullanılabilir
Bu projeyi geliştirirken hem stabilite hem de esneklik ön planda tutuldu. Filter tarafında dilediğiniz gibi ayarlamalar yapabilirsiniz. Deneyimlerinizi ve geri bildirimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize iyi kodlamalar!

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Credits: Goosxc
thhannka

Survival Arena (GUILD) modunu topluluğumuzla resmi olarak paylaşmaktan mutluluk duyuyorum! Bu mod bir süredir biliniyor, ancak şimdiye kadar kimse bunu toplulukla paylaşmamıştı. İşte detaylar:

Özellikler:
Bu projeyi geliştirirken hem stabilite hem de esneklik ön planda tutuldu. Filter tarafında dilediğiniz gibi ayarlamalar yapabilirsiniz. Deneyimlerinizi ve geri bildirimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize iyi kodlamalar!

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***

teşekkürler

Özellikler:

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***

tşkkr

Etiketler Etiketler
event guild war sa guild silkroad rehber sro sro release survival arena survival arena guild survival arena guild event vsro vsro event vsroplus

Geri
Üst Alt