Kapalı - TOGGSRO.ONLİNE 100 Cap Only Chinese PVE Server01/09/2023 saat 21,00 Açılış tarihi! +1500 Online 29/08/2023 saat 21,00 Beta Açılış Tarihi | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı TOGGSRO.ONLİNE 100 Cap Only Chinese PVE Server01/09/2023 saat 21,00 Açılış tarihi! +1500 Online 29/08/2023 saat 21,00 Beta Açılış Tarihi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teq68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesekkür ederiz evet yerli ve milli sizleride aramızda görmek isteriz yarın saat 20.00 beta acılısımız var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Server ismi çok yaratıcı olmuş. Yerli ve milli bir oyun gibi duruyor. Başarılar dilerim
tesekkür ederiz yerli ve milli serverimiz sizleride bekleriz beta acılısımız yarın aksam 20.00 dadır

Yerli ve milli gururumuz togg sw ismi çok güzel sabırsızlıkla sw açılmasını bekliyoruz arkadaşlarla beraber gelecez reis toggsro.onlineyi yanlız birakmiyacaz

İsim çok güzel yaa bayıldım milli kururumuz togg kızıl elma hayırlı olsun inşaallah başarılı olursunuZ sw açtığınız taktirde swde olucam

tasarımlarınız hazır tasarım o kadar oyun açıyorsunuz 3 kuruştan kaçıyorsunuz oyununa deger vermeyen bir oyun daha daha güzel bir tasarımla daha iyi sonuçlar alabilirdiniz. oyununa deger vermedigin buradan belli....

tasarımlarınız hazır tasarım o kadar oyun açıyorsunuz 3 kuruştan kaçıyorsunuz oyununa deger vermeyen bir oyun daha daha güzel bir tasarımla daha iyi sonuçlar alabilirdiniz. oyununa deger vermedigin buradan belli....
Katılıyorum hocam size ++++ çok oyuncu kaybeder

Yerli ve milli gururumuz togg sw ismi çok güzel sabırsızlıkla sw açılmasını bekliyoruz arkadaşlarla beraber gelecez reis toggsro.onlineyi yanlız birakmiyacaz
tesekkürler efendim sizleride aramızda görmek isteriz

İsim çok güzel yaa bayıldım milli kururumuz togg kızıl elma hayırlı olsun inşaallah başarılı olursunuZ sw açtığınız taktirde swde olucam
tesekkür ederiz sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız

Katılıyorum hocam size ++++ çok oyuncu kaybeder
suan bakım asamasındayız efendim inşaallah daha kaliteli bi oyun sunucaz sizlere

Afiş biraz daha detaylı olabilirdi. Başarılar dilerim.

haklısınız biraz aceleye geldi efendim ama beta acılısımızda girip baka bilirsiniz swmize elimizden geldikce bütün eksiklerimizi tamamlayacaz

Afiş biraz daha detaylı olabilirdi. Başarılar dilerim.
haklısınız biraz aceleye geldi efendim ama beta acılısımızda girip baka bilirsiniz swmize elimizden geldikce bütün eksiklerimizi tamamlayacaz

Discord sunucusu var mı link atabilirmisiniz var ise. site de hiçbir iletişim linki yok.

Discord sunucusu var mı link atabilirmisiniz var ise. site de hiçbir iletişim linki yok.
beta mız acılmıstır bekleriz gardasım dixcord bilgileri atacam

Join the ToggSro Online Discord Server! DİSCORD SUNUCUMUZ HERKEZİ BEKLERİZ

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt