Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tesekkür ederiz yerli ve milli serverimiz sizleride bekleriz beta acılısımız yarın aksam 20.00 dadırServer ismi çok yaratıcı olmuş. Yerli ve milli bir oyun gibi duruyor. Başarılar dilerim
Katılıyorum hocam size ++++ çok oyuncu kaybedertasarımlarınız hazır tasarım o kadar oyun açıyorsunuz 3 kuruştan kaçıyorsunuz oyununa deger vermeyen bir oyun daha daha güzel bir tasarımla daha iyi sonuçlar alabilirdiniz. oyununa deger vermedigin buradan belli....
tesekkürler efendim sizleride aramızda görmek isterizYerli ve milli gururumuz togg sw ismi çok güzel sabırsızlıkla sw açılmasını bekliyoruz arkadaşlarla beraber gelecez reis toggsro.onlineyi yanlız birakmiyacaz
tesekkür ederiz sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarızİsim çok güzel yaa bayıldım milli kururumuz togg kızıl elma hayırlı olsun inşaallah başarılı olursunuZ sw açtığınız taktirde swde olucam
suan bakım asamasındayız efendim inşaallah daha kaliteli bi oyun sunucaz sizlereKatılıyorum hocam size ++++ çok oyuncu kaybeder
sizleride aramızda görmek isteriz efendim
inşAllahsizleride aramızda görmek isteriz efendim
haklısınız biraz aceleye geldi efendim ama beta acılısımızda girip baka bilirsiniz swmize elimizden geldikce bütün eksiklerimizi tamamlayacazAfiş biraz daha detaylı olabilirdi. Başarılar dilerim.
beta mız acılmıstır bekleriz gardasım dixcord bilgileri atacamDiscord sunucusu var mı link atabilirmisiniz var ise. site de hiçbir iletişim linki yok.
Discord sunucusu var mı link atabilirmisiniz var ise. site de hiçbir iletişim linki yok.