80 Cap - Troy2007 I 80 CAP CH I HARD RATES I QUEST SYSTEM I MOON DROP I LEAGUE OF LEGEND I 21.08.2026 ONLINE | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Troy2007 I 80 CAP CH I HARD RATES I QUEST SYSTEM I MOON DROP I LEAGUE OF LEGEND I 21.08.2026 ONLINE

tanıtıma bayıldım elinize sağlık . Sistem de çok güzel 8 kişilik arkadaş grubumuzla başlıyoruzz

Tanıtımı okudum oyun çok güzel gözüküyor chine oynamayı özledik sonunda güzel bir server denk geldi.

incelemediğim server tanıtımı kalmadı en ideali ve en iyisi bu başlıyoruz #allsaplarrrrr

Son düzenleme:
Merhaba macro bot varmı
Merhaba hayir macro bot mevcut de['l
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

uzun zaman sonra ekipçe başlıyoruz tek rakibiniz biz olacağız. :)
Tesekkurler simdiden hos geldiniz ❤️

Tanıtımı okudum oyun çok güzel gözüküyor chine oynamayı özledik sonunda güzel bir server denk geldi.
Tesekkurler hos geldiniz ❤️

elimizi ısındırdık beklemedeyiz 4 arkadaş başlıyoruz edeeeeee
Tesekkurler simdiden hos geldiniz ❤️ Facebook ve discord cekilislerine katilmayi unutmayin

incelemediğim server tanıtımı kalmadı en ideali ve en iyisi bu başlıyoruz #allsaplarrrr
Tesekkurler simdiden hos geldiniz ❤️ Facebook ve discord cekilislerine katilmayi unutmayin

Etiketler Etiketler
80cap 80capch 80capold 80capsilkroad league of legends old oldsro onlych onlychinese private private 80 cap quest silkroad sro

Geri
Üst Alt