120 Cap - UniqSRO | 120 Cap EU & CHN — Free2Play • Macro • Unique System — Grand Open 10.10.26 Saat 22:00 | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap UniqSRO | 120 Cap EU & CHN — Free2Play • Macro • Unique System — Grand Open 10.10.26 Saat 22:00

Başlayalım o zaman da sitede nıye oyunda 1 kısı gösterıyor ?

oyuncu bulamiyorum nasil bulunur bir fikir verin
serverında çok eksik var onları düzeltsen oyuncular gelir aslında istersen birkaç eksiğini yazayım. ben gırdım sw ne 1 saat dayanabıldım oyuncu olmaması önemli değil .
1. 120 lv den başlatma ama kasılma kolay olsun 1 saatte 120 lv olayım.
2. oyunda + basmayı ac elıxır drobu olsun ıtemı sadece fb olarak 1 golddan sat oyuncu + basssın ve stat bassın bunlarda orta zor dropla dussun.
3. str ınt dıye unıq koymussun eyvallah ama unıqlerın canı cok fazla ben 2 saat bı unıq mı kesecegım .
4. oyunda zerk potu ve damage gıbı öncelık saglanacak ıtemlerı özel coın koyup bunu kervana ekle ve oyunda goldla bırseyler alınsın yanı adv gibi adv yı goldla yada coınle alayım kervan cekeyım .
5. haftada 2 gun kale savası olsun pazar ve Çarşamba gunleri.
yanı bu liste daha uzar gıder oyuna girip npc den set alıp butun gun unıq kesmek de sıkıcı bıraz ugrassak oyuncu sıkılmaz
Yanı lafın kısası oyun kervan savaşı ve kale savaşı olarak ve unıq kesme yarısı sat ınsanlara

serverında çok eksik var onları düzeltsen oyuncular gelir aslında istersen birkaç eksiğini yazayım. ben gırdım sw ne 1 saat dayanabıldım oyuncu olmaması önemli değil .
1. 120 lv den başlatma ama kasılma kolay olsun 1 saatte 120 lv olayım.
2. oyunda + basmayı ac elıxır drobu olsun ıtemı sadece fb olarak 1 golddan sat oyuncu + basssın ve stat bassın bunlarda orta zor dropla dussun.
3. str ınt dıye unıq koymussun eyvallah ama unıqlerın canı cok fazla ben 2 saat bı unıq mı kesecegım .
4. oyunda zerk potu ve damage gıbı öncelık saglanacak ıtemlerı özel coın koyup bunu kervana ekle ve oyunda goldla bırseyler alınsın yanı adv gibi adv yı goldla yada coınle alayım kervan cekeyım .
5. haftada 2 gun kale savası olsun pazar ve Çarşamba gunleri.
yanı bu liste daha uzar gıder oyuna girip npc den set alıp butun gun unıq kesmek de sıkıcı bıraz ugrassak oyuncu sıkılmaz
Yanı lafın kısası oyun kervan savaşı ve kale savaşı olarak ve unıq kesme yarısı sat ınsanlara
sana özel oyun yapalım yani :)

sana özel oyun yapalım yani :)
tamda 0 oyunculu bı server gmsının verecegı cevap aferim devam et böyle ben bana özel oyun yap demedım kendı fıkrımı söyledim sana belkı bir fikir olur diye. Fikir istemiştin ya !

Etiketler Etiketler
120capeuch @sro online mmorpg sro sro pvp

Geri
Üst Alt