90 Cap VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | ÇOK YAKINDA !

Venice-R

Uruchi
Bilgiler
Merhaba, tanıtım güzel hazırlanmış elinize sağlık fakat oyunda sadece ücretli botlar mı aktif yoksa bütün botları kullanabiliyor muyuz?
Merhabalar,teşekkür ederiz. Ücretli botlar aktif. Ücretsiz olarak rsbot ve oyun içi macro kullanabilirsiniz.

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
Kanka ben bu akşam bu servera başlayacağımda Job Kervan sistemi ile hiç bir açıklama yok tanıtımda sadece job itemi tanıtmışsınız ve discordada giriş yapamıyoruz vpn kullanıyorum yinede girmiyor nasıl ulacaşğız size nereden göreceğiz ortamı insanları dc ye nasıl gireceğiz.Kervan sistemi hakkında bilgilendirirmisn eğer hiç yok sa zaten baslamaycagım sadece job item ne demek

Venice-R

Uruchi
Bilgiler
Kanka ben bu akşam bu servera başlayacağımda Job Kervan sistemi ile hiç bir açıklama yok tanıtımda sadece job itemi tanıtmışsınız ve discordada giriş yapamıyoruz vpn kullanıyorum yinede girmiyor nasıl ulacaşğız size nereden göreceğiz ortamı insanları dc ye nasıl gireceğiz.Kervan sistemi hakkında bilgilendirirmisn eğer hiç yok sa zaten baslamaycagım sadece job item ne demek
isro sistemi kervan genel araştırma yaparak öğrenebilirsiniz basitçe :)

GrandeVRA

Mangyang
Bilgiler
Sarar gibi.. ^^

IGN:VerusRexAces

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
Server neden açılmadı 20 dakikadır ne zaman açılacak ? Bir problemmi var

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
isro isro files isror private server pvp server silkroad silkroad 90 cap sro sro 90 cap sro private sro pvp venice silkroad venice sro venice-r vsro