90 Cap VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | ÇOK YAKINDA !

balistik95

Yeoha
Bilgiler
indirim oyunu ama oyuna tıklıyorum hiç bir şey acilmiyor patch atsin hazır olsun diye indirdim ama silkroad.exe ye tikliyorum hiç bir şey cikmiyor

faizoviic

Mangyang
Bilgiler
server açılmadan silk yükledim fakat yüklendikten 1 saniye sonra silk sıfırlandı silkim 0 gözüküyor anlamadım?

balistik95

Yeoha
Bilgiler
arkadaşlar biri cevap versin oyuna giriş yapabiliyor musunuz bende exe ye tiklayinca hiç bir şey cikmiyor patch de atmiyor bişey olmuyor

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
@Venice Online @Venice-R Reis bunun bir çözümü yokmu ne internette var nede bilgisayarın içinde kendim çözebildim, yada çalışması için bilgisayara birşeymi yüklemeliyiz.İlk defa böyle birşey gördüm setup açılmıyor botun yahu.
Yada botun inmiş şekilde bir rarını oluşturup download edebilirmisiniz.Biz genelde sbot mbot kullandık hiç alışılagelmedik birşey bu discordada ulaşamıyoruz türkiyede yaşadığımız için vpn ile girsem bile discorda giriş yapmıyor çok mağduruz silk attık birde ama botsuz nasıl oynayacağımı hiç bilmiyorum keşke sbot açsaydınız lütfen yardımını bekliyoruz bu Botun rar şeklinde bir download şeklini

Adsızss.png

faizoviic

Mangyang
Bilgiler

tekyol65

Mangyang
Bilgiler
arkadaşlar server daha açılmadı . RS botta girişte silkroad versionunu seçmemizi istiyor vietnam global turkey falan var hangisini seçmemiz gerekiyor

tekyol65

Mangyang
Bilgiler
ben patch attım girişte you are not register JoyMax or JPlanet hatası veriyor id şifre girdikten sonra

balistik95

Yeoha
Bilgiler
benim pencere aciliyor donuk şekilde kapaniyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yav kac tane sro oynadim niye bunda böyle yapiyor arkadas ben anlamiyorum aciliyor donuk şekilde patch atmadan kapaniyor

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
Oyunda kasıyordum bi anda oyundan attı ve şuanda giremiyorum bu hiç iyi olmadı hangi server başta sorunla açıldıysa ...... hüsran oldu hep keşke o kadar çok değiştirmeseydiniz eski tatta kalsaydı ne kadar yenilik o kadar çözülemeyen sorun server yeni ve serveri oynayamıyorum şaka gibi ilk dakikada hemde

balistik95

Yeoha
Bilgiler
siz birde oyuna girmişsiniz vay anam vay sitede online da gözükmüyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

veri yürütmesi izin ver yaptım oldu sonunda

z4l1m85

Mangyang
Bilgiler
5 para etmez, adam whatsappda sanal pc açtığına dair kanıt atıyo gm banlamayı bırak sorgulamıyor bile :D
swyi açtılar ilk 20 dk kimse giremedi.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-11-01 saat 21.25.27_f39b626b.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-01 saat 21.25.27_f39b626b.jpg
    245.7 KB · Görüntüleme: 28

tekyol65

Mangyang
Bilgiler
bende hala servera girmiyor you are not registered diyor id şifre yazdıktan sonra :D:D:D

tekyol65

Mangyang
Bilgiler
1 saat sonra ilk defa girebildim girdiğim gibi dc veriyor :D:D:D:D yapacağınız sw yi sikim

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
isro isro files isror private server pvp server silkroad silkroad 90 cap sro sro 90 cap sro private sro pvp venice silkroad venice sro venice-r vsro