90 Cap VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | ÇOK YAKINDA !

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
5 para etmez, adam whatsappda sanal pc açtığına dair kanıt atıyo gm banlamayı bırak sorgulamıyor bile :D
swyi açtılar ilk 20 dk kimse giremedi.
Dostum dediğin gibi 5 para etmez daha açılışta bile serveri toparlayamadılar hemde çok az oyuncu var iken dc oluyor server sürekli. sen gelip sanal sunucu anlatıyorsun zaten oynanmaz para filan yatırmayın yanlış anlamayın neon online buna bin basar 1 kere serverin gittiğini görmedim

deizzy1337

Mangyang
Bilgiler
komik
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dc dc dc dc dc :D:D:DD::D:D:D

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
Bir açıklama yapacakmısınız server kaç dakikaya düzelicek yoksa komple bırakıcam

deizzy1337

Mangyang
Bilgiler
güncel dc adresi olan varmı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

belki discord uzerınden acıklama yapmıslardır,bakabılecek varmı?

inoksan

Bandit
Bilgiler
bu akşam yeniden açılcak umarım sorun kalmaz

Son düzenleme:

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
Herkese kolay gelsin ancak bu kadar idare edebilirim 12 den sonra bile sürekli dc dc bekleyemem sabaha kadar oynayacak arkadaşlara başarılar serverde kalabalık yokken bile bu sorun oluyorsa sürekli dc dc bitmiştir benim için

BlackOne

Water Ghost
Bilgiler
Ohhhhhhhhhh iyi oldu size sizmisiniz oyuna bot koymayan insanları zorlaştırmaya çalışan hayatımda böyle bir oyun ilk defa gördüm herşey paraya dayalıydı, yerden golddamı düşmez be oyunda, zaten botta yok herşey farklı, ver herşey alışılmışın dışında yeni yeni eklentiler isro tarzı oyun oynatacaksınız he bunu isro bile zor yapıyor siz kimsiniz yahu.Birde yalandan bu konuya Dünya kadar yorum atmışlar olan bizim 300 liraya oldu ama sıkıntı yok, kafam rahat oldu, Bu serverda yoksa 2-3 Hafta 80 olmaya uğraşacaktık bedava zaman kaybı.Öyle bir oyun oynayacak olsam Gamegami tr oynarım zaten daha geçen cuma yeni server açtılar ^^

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
isro isro files isror private server pvp server silkroad silkroad 90 cap sro sro 90 cap sro private sro pvp venice silkroad venice sro venice-r vsro