Bol şans iyi eğlenceler...Güzel hazırlanmış bir tanıtım ve eğlenceli bir oyun bizi bekliyor başarılar
SpyAngeL
thank you for your kind thoughts, brother. We will all go on a beautiful adventure trip together. Good luck...the most beautiful server, I can't wait for the grand opening, I've been playing for several weeks already on the close beta version... it's exceptional, I recommend it with confidence, let's have fun :X, name in game will be Ups , on close beta i`m Ups02
teşekkür ederim. Herkese bol şans...Başarılar dilerim, oyunu oynayacak herkese belada vakit geçirmelerini tavsiye ediyorum.
teşekkür ederim. Bol şans şimdiden <3Konu çok detaylı hazırlanmış inşallah ordayız <3 Delp1zer0 LETS GOO
Sabırsızlık bekliyoruz... Xiaoqing #XiaoFTW
Bol şans...Sabırsızlık bekliyoruz... Xiaoqing #XiaoFTW
Güzel sistem olmuş eline sağlık Nick:WollHer
Güzel yorumlarınız için teşekkürler Bol Şans...Süper bir server paranın hakkını verecek bir server bol çekişmeli olacak heyecanla bekliyorum
StromBreaker
a Best game i never saw in the all this years since the last Silkroad thanks team for ur great job <3
thank you so much. Good Luck...a Best game i never saw in the all this years since the last Silkroad thanks team for ur great job <3
Character name : Imagine
good luckIGN: NinjaZX10R
Good game !!
Elinize emeğinize sağlık gerçekten güzel görünüyor.
teşekkürler. Bol şans...Elinize emeğinize sağlık gerçekten güzel görünüyor.
Nick: Makina
Çok güzel çalışma isro files olması ayrı güzel emeğinize sağlık IGN:JaBBaR
güzel yorumunuz için teşekkürler...Çok güzel çalışma isro files olması ayrı güzel emeğinize sağlık IGN:JaBBaR