Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bol Şans...Başarılar dilerim.. Emek dolu bir çalışma olmuş.. isro-R sistem özleyenler için çok güzel bir server olacaktır ..
İngame : KaLDeRA_
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bol Şans...Başarılar dilerim.. Emek dolu bir çalışma olmuş.. isro-R sistem özleyenler için çok güzel bir server olacaktır ..
İngame : KaLDeRA_
cok güzel tanıtım oyunda cok güzel mis gibi emek var elinize sağlık teşekkürler
Introduction is satisfaying. It seems okay. Good luck.
IGN: Misoury
teşekkürler bol şans...cok güzel tanıtım oyunda cok güzel mis gibi emek var elinize sağlık teşekkürler
Nick:Tomris_Hatun
teşekkürler. Bol şans...bol şanslar güzel çalışma 21 saaat uyumadan oynamışım o derece dalmışım
Oyuna içerik üreticisi olarak başladım. Gayet güzel sistemleri var ve güzel içerikler çıkıyor. Marbellion
Güzel düşünceleirniz için teşekkür ederim Bol Şans...Server olarak güzel ve başarılı token sistemi harika yardımcı olan bişey player için oynarken tasarlanması ve moblar olsun kasılma ne zor ne kolay tadında bir server olmuş.
Bence şuana kadar oynadığım serverlerin içinde kafada diyebilirim eğer süreçte böyle devamlı keyifli giderse bence uzun bir süre tutulur server.
Sunucuyu kuran ve destek veren tüm arkadaşların emeğine sağlık..
Başarilar...
teşekkürler bol şans...bymrnz varsa oynanır eski isro keyfini bizlere tatdırdıgı için kendisine tşkler herkese iyi oyunlar soluksuz bir serüven olsun
teşekkürler bol şansİyi ve başarılı bir server olmasını umuyorum <3 Nick: _Malang_