güzel bir oyun ^^ İNG: GURME
teşekkürler bol şans...güzel bir oyun ^^ İNG: GURME
Güzel çalışma Tebrikler
teşekkürler bol şans...Güzel çalışma Tebrikler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Nice
ellerine emeğine sağlık hocam
Serveri bugün keşfettim müthiş bir oyun sunmuşsunuz ayrıca sizle ilgili yaptıgım araştırmalar sonucunda olumlu birçok yorum aldım.
güzel server olmuş. teşekkürler. " Upper "
değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Keyifli oyunlar dilerim...Serveri bugün keşfettim müthiş bir oyun sunmuşsunuz ayrıca sizle ilgili yaptıgım araştırmalar sonucunda olumlu birçok yorum aldım.
hayırlı uğurlu olsun yeni serveriniz bu arada benle beraber 4 kişi başladı
Let's go bro...GJ See you there
Zinger
helal olsun hocam müthiş server kurmuşsunuz emeği geçen herkesin ellerine sağlık
teşekkürler bol şans...helal olsun hocam müthiş server kurmuşsunuz emeği geçen herkesin ellerine sağlık
sağlam server bu şekilde sorunsuz server bulmak zorken başka server aramaya gerek yok 3 haftadır beklıyodum
teşekkürler bol şans...sağlam server bu şekilde sorunsuz server bulmak zorken başka server aramaya gerek yok 3 haftadır beklıyodum
Hocam ciddi anlamda şunu söyleyebilirim ki kişiliğin karakterin yaklaşımın harikulade.. Server ile ilgili olumsuz diyebileceğim tek bişey yok allah yolunu açık etsin
çok teşekkür ederim. Güzel yorumlarınız beni dahada mutlu ediyor uzun günler beraberiz...Hocam ciddi anlamda şunu söyleyebilirim ki kişiliğin karakterin yaklaşımın harikulade.. Server ile ilgili olumsuz diyebileceğim tek bişey yok allah yolunu açık etsin
Nice çoklu sunuculara inşallah kusursuz bir oyun sunduğun için teşekkür ederim
teşekkür ederim. Bol şans...Nice çoklu sunuculara inşallah kusursuz bir oyun sunduğun için teşekkür ederim
bol şans...YSG Bilişim gel de server gör.
IGN: VerusRexAces