Merhaba SroCave halkı, birçok kişinin bu Kış Etkinliği ile başa çıkamadığını görüyorum. Yani, her şeyi doğru yaptılar ama maalesef başarılı olamadılar... İşte bu etkinliğin nasıl çalışacağını anlatan tam bir rehber karşınızda.
İşte ele alacağımız tablolar
_RefServerEvent
_RefServerEventReward
_RefServerEventReward_ExpUPForPlayers
_RefServerEventReward_SpawnMonster
_ServerEvent
_ServerEventReward
_RefServerEvent
Kırmızı yazılarda gördüğümüz gibi, etkinlik başlangıç tarihini düzenlemeniz ve mor renkle etkinlik bitiş tarihini ayarlamanız gerekiyor.
_RefServerEventReward
_ServerEvent
Server.cfg
Bu satırları database'inizde zaten bulabilirsiniz, ancak en önemli şey bu satırları Server.cfg dosyasına eklemektir.
Artık bu etkinlik sunucunuzda sorunsuz çalışacaktır, ancak bir sorunla karşılaşacaksınız: “Evil Witch” Sorunu.
Bu etkinliğin düzgün çalışması için gerekli olan item budur.
Yani şunlar gereklidir:
10 Snow flakes
1 PINE
PINE KODU
Not: Ödüllerin değiştirilmesi oyun sunucusuyla ilgilidir, itemın kodunu aramalı ve kendi itemınızla değiştirmelisiniz.
Evet hepsi bu kadar basit, bunu benimle birlikte çözen Sector1337*'ye teşekkür etmek istiyorum.
İyi forumlar.
İşte ele alacağımız tablolar
_RefServerEvent
_RefServerEventReward
_ServerEvent
_ServerEventReward
_RefServerEvent
Kırmızı yazılarda gördüğümüz gibi, etkinlik başlangıç tarihini düzenlemeniz ve mor renkle etkinlik bitiş tarihini ayarlamanız gerekiyor.
_RefServerEventReward
_ServerEvent
Server.cfg
Bu satırları database'inizde zaten bulabilirsiniz, ancak en önemli şey bu satırları Server.cfg dosyasına eklemektir.
Artık bu etkinlik sunucunuzda sorunsuz çalışacaktır, ancak bir sorunla karşılaşacaksınız: “Evil Witch” Sorunu.
Bu etkinliğin düzgün çalışması için gerekli olan item budur.
Yani şunlar gereklidir:
10 Snow flakes
1 PINE
PINE KODU
Kod:
ITEM_ETC_E091216_PINE
Not: Ödüllerin değiştirilmesi oyun sunucusuyla ilgilidir, itemın kodunu aramalı ve kendi itemınızla değiştirmelisiniz.
Evet hepsi bu kadar basit, bunu benimle birlikte çözen Sector1337*'ye teşekkür etmek istiyorum.
İyi forumlar.