80 Cap - Xian Silkroad Season VI | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | Equalized | 250.000 TL Real Ödül Beta 29 Mayıs BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 ! | Sayfa 69 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Xian Silkroad Season VI | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | Equalized | 250.000 TL Real Ödül Beta 29 Mayıs BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XianSilkroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 233K
bhQ4n.gif

Qkju9fLUhtq.png

ZizmF.png

ql9rvn4.png

j8eqjyh.png

qLlahZ.png

nvuBLE9YH7k.png

bkTmf.png

1fMFS.png

K3OEt_peG0.png

dn7iu4o.png

tjpsi1h.png

ziZ8Q1vIH.png

qche216.png

znQe-.png

bwl9jcq.png

hu00t5y.png

t60j6qm.png

29ectss.png

snpiuh3.png

4sml05m.png
Başarılar
Nick : NOADRENALIN

2 gündür gm ye ulaşmaya çalışıyorum fakat her hangi bi cevap ya da geri dönüş sağlanmadı carımın şifresini unuttum ve gmailden sıfırlayıp yeni parola belirleyeğim ama kod ya Gmail gelmiyor bana

2 gündür gm ye ulaşmaya çalışıyorum fakat her hangi bi cevap ya da geri dönüş sağlanmadı carımın şifresini unuttum ve gmailden sıfırlayıp yeni parola belirleyeğim ama kod ya Gmail gelmiyor bana
whatsapp linkimiz var. , Discord var , Facebook var nereden yazdınız ?

sistem güzeldi evet ama betada 2 tane pet buf varken açılıştan sonra herkeste 4 tane pet bufu gördüm bu resmen paytoWin ayrıca herkes bow'a dönmüş durumda oyunda CTF ve BA da bowcular duvardan atack yapıyorlar daha bunun önüne geçemedi hiç tavsiye etmiyorum. Bir emekçi olarak Boşuna emek vermeyin..

sistem güzeldi evet ama betada 2 tane pet buf varken açılıştan sonra herkeste 4 tane pet bufu gördüm bu resmen paytoWin ayrıca herkes bow'a dönmüş durumda oyunda CTF ve BA da bowcular duvardan atack yapıyorlar daha bunun önüne geçemedi hiç tavsiye etmiyorum. Bir emekçi olarak Boşuna emek vermeyin..
PaytoWin olması için hiçbiryerden silk kasılmaması gerek sadece ctf ve b.a girerek günlük 1k silk kasılıyor. Orjinal veritabanlı bir oyun ve Duvardan attack yapması çok normal önüne geçilmesi gereken bir konu yok bilgi eksikliğinizden bu şekilde düşünüyorsunuz. Sene 2026 olmuş hala bu konuları tartışıyorsak senelerce boşa vakit harcamışsınız bu oyunda :D

bu hırsızın sw'sine dikkat edin koparır gider. Aynı döngü 2 ayda 1 gerçekleşir
Çok şükür bugüne kadar hırsızlık yapmadım. Oyuncu bırakmadığı sürece sunucuda kapanmaz milletin dolduruşuna gelip yorum yapmayı bıraktığınız zaman yanıldığınızı anlayacaksınız. Forex online sunucum 12 ay sürdü Olmeca 10 ay Xian season 3 8 ay daha nicesi o sebeple herkes memnun durumundan.

İnsanları işte bu kadar karalamak kolay. Paysız bir server. Aktif olduğun sürece silk yatırmadan bile oyundan para kazanan insanların bu şekilde yorum yapması da ayrı bir ironik.
kimseyi karaladığım yok. ilk defa swsini oynamıyorum. Sormadan karakterden silki çekene de hırsız denir başka bir bok denmez. Burda cupcup yapma boş yere senesini doldurmaz.

kimseyi karaladığım yok. ilk defa swsini oynamıyorum. Sormadan karakterden silki çekene de hırsız denir başka bir bok denmez. Burda cupcup yapma boş yere senesini doldurmaz.
Kurallarda silk satışı yasak yazıp sen bunu bile bile yapıyorsan ve herhangi bir GM bunu siliyorsa ya da seni banlıyorsa zaten haketmişsin demektir. Geçmişte yaptığım projeleri birçok kişi bilir sırf silkin silindi diye burada karalama yapıyorsun o sebeple önce kendi hatanı anlayıp birine yorum yaparken ona göre yapmalısın. Çok şükür anlımız ak başımız dik herhangi bir konuda her şekilde yüzleşilir.

Kurallarda silk satışı yasak yazıp sen bunu bile bile yapıyorsan ve herhangi bir GM bunu siliyorsa ya da seni banlıyorsa zaten haketmişsin demektir. Geçmişte yaptığım projeleri birçok kişi bilir sırf silkin silindi diye burada karalama yapıyorsun o sebeple önce kendi hatanı anlayıp birine yorum yaparken ona göre yapmalısın. Çok şükür anlımız ak başımız dik herhangi bir konuda her şekilde yüzleşilir.
ben banlanmadım, sadakam olsun dedim ve çıktım kardeş :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kaldı ki swlerinde proxy ile 10 çar kasıp silk ve gold satışları zaten yapılıyor. alnın ak,gözün kör herhalde :)

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kaldı ki swlerinde proxy ile 10 çar kasıp silk ve gold satışları zaten yapılıyor. alnın ak,gözün kör herhalde :)
oyun açıldığından beri kaç tane banlanan karakter var senin gözün kör herhalde üzerinden silki sildim. Sonrasında zırladın :)

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt