Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can someone tell me what this is? I'm new here and I don't know how to download this game![]()
drive.google.com
Başarılar
bol sansBaşarılar
Nick : NOADRENALIN
whatsapp linkimiz var. , Discord var , Facebook var nereden yazdınız ?2 gündür gm ye ulaşmaya çalışıyorum fakat her hangi bi cevap ya da geri dönüş sağlanmadı carımın şifresini unuttum ve gmailden sıfırlayıp yeni parola belirleyeğim ama kod ya Gmail gelmiyor bana
PaytoWin olması için hiçbiryerden silk kasılmaması gerek sadece ctf ve b.a girerek günlük 1k silk kasılıyor. Orjinal veritabanlı bir oyun ve Duvardan attack yapması çok normal önüne geçilmesi gereken bir konu yok bilgi eksikliğinizden bu şekilde düşünüyorsunuz. Sene 2026 olmuş hala bu konuları tartışıyorsak senelerce boşa vakit harcamışsınız bu oyundasistem güzeldi evet ama betada 2 tane pet buf varken açılıştan sonra herkeste 4 tane pet bufu gördüm bu resmen paytoWin ayrıca herkes bow'a dönmüş durumda oyunda CTF ve BA da bowcular duvardan atack yapıyorlar daha bunun önüne geçemedi hiç tavsiye etmiyorum. Bir emekçi olarak Boşuna emek vermeyin..
Güzel proje - IGN - Alex
teşekkürlerGüzel proje - IGN - Alex
bu hırsızın sw'sine dikkat edin koparır gider. Aynı döngü 2 ayda 1 gerçekleşirBeklemedeyizzzz
IGN : Kenpachi
Çok şükür bugüne kadar hırsızlık yapmadım. Oyuncu bırakmadığı sürece sunucuda kapanmaz milletin dolduruşuna gelip yorum yapmayı bıraktığınız zaman yanıldığınızı anlayacaksınız. Forex online sunucum 12 ay sürdü Olmeca 10 ay Xian season 3 8 ay daha nicesi o sebeple herkes memnun durumundan.bu hırsızın sw'sine dikkat edin koparır gider. Aynı döngü 2 ayda 1 gerçekleşir
İnsanları işte bu kadar karalamak kolay. Paysız bir server. Aktif olduğun sürece silk yatırmadan bile oyundan para kazanan insanların bu şekilde yorum yapması da ayrı bir ironik.bu hırsızın sw'sine dikkat edin koparır gider. Aynı döngü 2 ayda 1 gerçekleşir
Değer bilenlerin hali başka oluyor varolunİnsanları işte bu kadar karalamak kolay. Paysız bir server. Aktif olduğun sürece silk yatırmadan bile oyundan para kazanan insanların bu şekilde yorum yapması da ayrı bir ironik.
kimseyi karaladığım yok. ilk defa swsini oynamıyorum. Sormadan karakterden silki çekene de hırsız denir başka bir bok denmez. Burda cupcup yapma boş yere senesini doldurmaz.İnsanları işte bu kadar karalamak kolay. Paysız bir server. Aktif olduğun sürece silk yatırmadan bile oyundan para kazanan insanların bu şekilde yorum yapması da ayrı bir ironik.
Kurallarda silk satışı yasak yazıp sen bunu bile bile yapıyorsan ve herhangi bir GM bunu siliyorsa ya da seni banlıyorsa zaten haketmişsin demektir. Geçmişte yaptığım projeleri birçok kişi bilir sırf silkin silindi diye burada karalama yapıyorsun o sebeple önce kendi hatanı anlayıp birine yorum yaparken ona göre yapmalısın. Çok şükür anlımız ak başımız dik herhangi bir konuda her şekilde yüzleşilir.kimseyi karaladığım yok. ilk defa swsini oynamıyorum. Sormadan karakterden silki çekene de hırsız denir başka bir bok denmez. Burda cupcup yapma boş yere senesini doldurmaz.
ben banlanmadım, sadakam olsun dedim ve çıktım kardeşKurallarda silk satışı yasak yazıp sen bunu bile bile yapıyorsan ve herhangi bir GM bunu siliyorsa ya da seni banlıyorsa zaten haketmişsin demektir. Geçmişte yaptığım projeleri birçok kişi bilir sırf silkin silindi diye burada karalama yapıyorsun o sebeple önce kendi hatanı anlayıp birine yorum yaparken ona göre yapmalısın. Çok şükür anlımız ak başımız dik herhangi bir konuda her şekilde yüzleşilir.
kaldı ki swlerinde proxy ile 10 çar kasıp silk ve gold satışları zaten yapılıyor. alnın ak,gözün kör herhaldeben banlanmadım, sadakam olsun dedim ve çıktım kardeş![]()
oyun açıldığından beri kaç tane banlanan karakter var senin gözün kör herhalde üzerinden silki sildim. Sonrasında zırladınben banlanmadım, sadakam olsun dedim ve çıktım kardeş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
kaldı ki swlerinde proxy ile 10 çar kasıp silk ve gold satışları zaten yapılıyor. alnın ak,gözün kör herhalde![]()
kimin zırladığı belli oluyoroyun açıldığından beri kaç tane banlanan karakter var senin gözün kör herhalde üzerinden silki sildim. Sonrasında zırladın![]()
sensinnnnnkimin zırladığı belli oluyorsana ne kadar daha lazımsa alaym ben sakin ol
![]()