80 Cap - Xian Silkroad Season VI BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 ! | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | 250.000 TL Real ÖDÜL ! | Sayfa 86 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Xian Silkroad Season VI BÜYÜK AÇILIŞ 05.06.2026 ! | 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | 250.000 TL Real ÖDÜL !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XianSilkroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K

WEBSITE : Xian Silkroad - Home
b7g7B.gif

v4NqmKQYkU.png
mxAL7Bj.png
BJlG_5Mdt.png

b7g7j.png

b7gQM.png

b7gQF.png

b7g70.png

b7g7C.png

b7g7F.png

b7g7U.png

b7g7V.png

b7giK.png

b7gRS.png

b7gRb.png

b7gWp.png

b7gWs.png

b7gR4.png

b7gji.png

b7g0X.png

b7g7f.png

b7g7Y.png

b7gRc.png

b7gRg.png

b7g7r.png

b7g7t.png

b7gCl.png

b7g75.png

b7g7o.png
başarılarınızın devamını diliyorum

level up no easy
بس بصراحه بنعيش المتعه مع كل ليفل
وكل ليفل ليه حكايه
Her seviyenin kendine özgü bir hikayesi var.
IGN-HideInBush

GM olarak konunun ne olduğunu bilmeden konunun başını bilmeden chat ban veremezsin .. Eleman ona yazdıklarımı kesip kopyalayıp sana göndermiş peki onun yazdıklarını da görmek için neden bütün chat konuşmasının ekran görüntüsünü istemedin ama sen de sığ bir yapıya sahip olduğun için onun yazdıklarının ekran görüntüsünü istemeden chat ban veriyorsun..Bu da demek ki küfür edilen kısmı ilk sana ulaştıran karşı tarafa chat ban verdirttiyor. Çünkü sen konunun ve konuşulanların tamamını görmeden kafana göre BAN veriyorsun. Bu da senin ne kadar dar görüşlü olduğunu gösterir. Böyle bir kişinin oyununda olmak istemiyorum zaten. BU servera yatırdığım paralar da haram zıkkım olsun.. Sw yi bırakıyorum GM beyefendi oyunun da bu tür şerefsizleri görmeyi daha çok seviyormuş.
Kuralları anlamayıp birde yorum yapmışsınız Ailevi küfür gözüken Mesajların hepsine chat ban atılıyor kimin önce veya sonra attığına bakmaksızın bize gelen reportlara gerekeni yapıyoruz. Mesajdada belirttim konu ne olursa olsun ailevi küfür chat ban sebebidir. Bunu anlamayacak bir konu veya husus yok küfür eden varsa report edersiniz oda gereken cezayı alır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

BU SW DE EĞER SEVMEDİĞİNİZ BİRİ VARSA İLK ÖNCE ONA KÜFÜR EDİN SONRA ONUN ETTİĞİ KÜFÜR KISMINI KESİP GM ye ATARSANIZ HEMEN GM ONA BAN VERİYOR..KONUNUN NE OLDUĞUNU CHAT KONUŞMASININ BAŞLARIN DA NELER DÖNDÜĞÜNÜ GÖRMEK İSTEMİYORMUŞ.

ALIN BENDEN SİZE TAKTİK SEVMEDİĞİNİZ BİR OYUNUCYA KÜFÜR EDİN O DA ETTİĞİN DE HEMEN SS ALIN O KISMI VE BAN YEDİRTİN.

ELEMAN ALLAHA , PEYGAMBERE , AİLEME KÜFÜR EDİYOR SS ALIP ATAMIYORUM İŞTEN DOLAYI.BEN KARŞILIK VERİNCE HEMEN SS ALIP GM ye ATMIŞ . GM de SIĞ BİRİ OLDUĞU İÇİN KONUYU ARAŞTIRMADAN CHAT KONUŞMALARININ TAMAMININ SS ni İSTEMEDEN SORGU SUALSİZ CHAT BAN VERİYOR.

Son düzenleme:
GM olarak konunun ne olduğunu bilmeden konunun başını bilmeden chat ban veremezsin .. Eleman ona yazdıklarımı kesip kopyalayıp sana göndermiş peki onun yazdıklarını da görmek için neden bütün chat konuşmasının ekran görüntüsünü istemedin ama sen de sığ bir yapıya sahip olduğun için onun yazdıklarının ekran görüntüsünü istemeden chat ban veriyorsun..Bu da demek ki küfür edilen kısmı ilk sana ulaştıran karşı tarafa chat ban verdirttiyor. Çünkü sen konunun ve konuşulanların tamamını görmeden kafana göre BAN veriyorsun. Bu da senin ne kadar dar görüşlü olduğunu gösterir. Böyle bir kişinin oyununda olmak istemiyorum zaten. BU servera yatırdığım paralar da haram zıkkım olsun.. Sw yi bırakıyorum GM beyefendi oyunun da bu tür şerefsizleri görmeyi daha çok seviyormuş.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

BU SW DE EĞER SEVMEDİĞİNİZ BİRİ VARSA İLK ÖNCE ONA KÜFÜR EDİN SONRA ONUN ETTİĞİ KÜFÜR KISMINI KESİP GM ye ATARSANIZ HEMEN GM ONA BAN VERİYOR..KONUNUN NE OLDUĞUNU CHAT KONUŞMASININ BAŞLARIN DA NELER DÖNDÜĞÜNÜ GÖRMEK İSTEMİYORMUŞ.

ALIN BENDEN SİZE TAKTİK SEVMEDİĞİNİZ BİR OYUNUCYA KÜFÜR EDİN O DA ETTİĞİN DE HEMEN SS ALIN O KISMI VE BAN YEDİRTİN.

ELEMAN ALLAHA , PEYGAMBERE , AİLEME KÜFÜR EDİYOR SS ALIP ATAMIYORUM İŞTEN DOLAYI.BEN KARŞILIK VERİNCE HEMEN SS ALIP GM ye ATMIŞ . GM de SIĞ BİRİ OLDUĞU İÇİN KONUYU ARAŞTIRMADAN CHAT KONUŞMALARININ TAMAMININ SS ni İSTEMEDEN SORGU SUALSİZ CHAT BAN VERİYOR.
Konunun ne olduğuna tabi ki bakılmaz Ailevi küfür hiçbir şekilde edemezsiniz bu bir kuraldır. Ama siz bunu anlamamakta ısrarcısınız Hem haksızsınız hemde haksızken kendinizi haklı konumunda düşünüp uzun uzun yazılar yazıyorsunuz. Anlamamak bu kadar zor olabilirdi onuda başardınız. ( Ailevi küfür her şekilde yasaktır. ) Ayrıca hakkınızı helal etmediğinizi belirtmişsiniz oyun açık devam ediyor oyunu kendi isteğinizle bırakan siz siniz haramda etseniz haram olmaz aktif açık olan devam eden ve kuralları uygulanan bir sunucuyu bırakmak kendi kararınızdır. Özelden konuştuk anlamadınız buradan konuşuyoruz hala anlamıyorsunuz Adam size sövdüyse veya dini hakaret ettiyse SS atarsınız sonra kendisi pc chat ban yer. Küfürle karışılık verirseniz sizde yersiniz çok basit bir olayı dağ gibi yapıyorsunuz. Bu oyunda her kural herkes için aynıdır lütfen yazılanları anlamaya çalışın..

Son düzenleme:
GM olarak bir işe yaramayan bir karaktersin. BUNU BİLİYORSUN.. Bana hakaret eden kişi senin kurduğun oyunda ve sen onu o kadar rahat koruyorsun ki. Dediğim gibi yatırdığım paralar haram zıkkım olsun .. Senin kurduğun oyun da bu tür karaktersizlerin olması normal sanırım .. Neyse ki bu oyun da varlar .Diğer oyunları kirletmeyecekler..Balık baştan kokmuş

GM olarak bir işe yaramayan bir karaktersin. BUNU BİLİYORSUN.. Bana hakaret eden kişi senin kurduğun oyunda ve sen onu o kadar rahat koruyorsun ki. Dediğim gibi yatırdığım paralar haram zıkkım olsun .. Senin kurduğun oyun da bu tür karaktersizlerin olması normal sanırım .. Neyse ki bu oyun da varlar .Diğer oyunları kirletmeyecekler..Balık baştan kokmuş
Bizim kimseyi koruduğumuz yok kural net şekilde belli siz kuralları çiğnediniz ailevi küfür ettiniz ve chat ban yediniz size yazılanları okumayıp başka başka şeyler yazıp duruyorsunuz. Oyunumuzda küfüre yer yoktur eden her kimse gereken işlem uygulanmaktadır. Konumuzu rahatsız etmeyin Hala haram etmeye calısıyorsunuz kurala uymayarak chat ban yediniz ve zorunuza gitti oyunu bıraktınız haram edecek hakkınız bulunmuyor. Yap yap sonra chat ban yediğiniz için haram olsun ne ala memleket :D

Gram anlamamışsın bir de laf söylemeye çalışıyorsun..BU tür kişilerin senini gibi kişilerin kurduğu sw ler de kalsın. diğer sw ler kurtulsun. her ay yeni server açıyorsun ahahahahahaha.. bu kadar yeterli DEĞMEZSİN. DEDİĞİM GİBİ HARAM ZIKKIM OLSUN.. AMA BUNDAN BİLE ANLAMAZSIN. ARSIZLIK DİZ BOYU ARTIK

Gram anlamamışsın bir de laf söylemeye çalışıyorsun..BU tür kişilerin senini gibi kişilerin kurduğu sw ler de kalsın. diğer sw ler kurtulsun. her ay yeni server açıyorsun ahahahahahaha.. bu kadar yeterli DEĞMEZSİN. DEDİĞİM GİBİ HARAM ZIKKIM OLSUN.. AMA BUNDAN BİLE ANLAMAZSIN. ARSIZLIK DİZ BOYU ARTIK
Kurala uysaydında chat ban yemeseydin hala uzatıyorsun milletin anasına bacısına küfür ederken sorun yok. Chat ban yediğinde buraya dünyanın en iyi insanıymışsın gibi yazıyorsun konumuzu kirletme rahat rahat küfür edeceğin serverlere git lütfen dahada yazma.

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt