Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası uzun zamandır private server takip eden biri olarak bu projeyi diğerlerinden ayıran şeyin sadece sistemler değil arkasındaki ekip enerjisi olduğunu düşünüyorum. Ramo TikTok yayınlarından takip eden biri olarak söylüyorum gerçekten samimi oyuncuyla arasına mesafe koymayan sorulara geçiştirmeden cevap veren kafa bir adam. Bu işte en önemli şey güven ve iletişim burada o hissiyat var. Konuya baktığımda sistem dağılımı dengeli görünüyor hem emek veren oyuncuya alan açılmış hem de tamamen pay2win kaymamış gibi duruyor. Özellikle build çeşitliliğini destekleyen yapı ve item ilerleme sistemi mantığı hoşuma gitti tek tipe zorlamayan bir kurgu var. Uzun soluklu olabilecek bir altyapı seziliyor çünkü sadece açtık oynayın kafası yok yol haritası düşünülmüş hissi var. Eğer bu çizgide devam edilirse düzenli event şeffaf yönetim ve oyuncu geri bildirimine açık bir tavırla güzel bir kemik kitle oluşur. Ben şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum en azından girip denemeden yorum yapmak haksızlık olur. Ramo enerjisi projeye de yansımış gibi duruyor.