110 Cap - YENILENDI BestOnline 110 Cap | TL SİSTEM | 5 AYDIR AKTIF | +12 item's 1 GOLD | %90 pVp %10 Emek | DENGELI EU CH| PRE&GB 1 GOLD | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap YENILENDI BestOnline 110 Cap | TL SİSTEM | 5 AYDIR AKTIF | +12 item's 1 GOLD | %90 pVp %10 Emek | DENGELI EU CH| PRE&GB 1 GOLD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BestSRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
Harika bir server böyle devam etmesi dilegiyle
Nick AreYouReady

Eylenceli vakit gecirmenin sık sık uniq etkinlik pvp yapiyim zaman geciriyim diyenlerin vazgecilmez noktasi denemelisin. SoN_KaN

Çok başarılı bir iş çıkarılmış. Elinize sağlık

Nick: Kafka

Basarili eylenmelik uniq etkinlik icin zaman gecirmelik sw Nick BEST

aktifliği güzel harika bir sev gelecek olanları bekleriz.
Nick = I_SroBeni7_I

Harika sw herkesi bekleriz zevk alacağınız bir oyun burda. :)
Nick: Predator

Açıkçası uzun zamandır private server takip eden biri olarak bu projeyi diğerlerinden ayıran şeyin sadece sistemler değil arkasındaki ekip enerjisi olduğunu düşünüyorum. Ramo TikTok yayınlarından takip eden biri olarak söylüyorum gerçekten samimi oyuncuyla arasına mesafe koymayan sorulara geçiştirmeden cevap veren kafa bir adam. Bu işte en önemli şey güven ve iletişim burada o hissiyat var. Konuya baktığımda sistem dağılımı dengeli görünüyor hem emek veren oyuncuya alan açılmış hem de tamamen pay2win kaymamış gibi duruyor. Özellikle build çeşitliliğini destekleyen yapı ve item ilerleme sistemi mantığı hoşuma gitti tek tipe zorlamayan bir kurgu var. Uzun soluklu olabilecek bir altyapı seziliyor çünkü sadece açtık oynayın kafası yok yol haritası düşünülmüş hissi var. Eğer bu çizgide devam edilirse düzenli event şeffaf yönetim ve oyuncu geri bildirimine açık bir tavırla güzel bir kemik kitle oluşur. Ben şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum en azından girip denemeden yorum yapmak haksızlık olur. Ramo enerjisi projeye de yansımış gibi duruyor.

Açıkçası uzun zamandır private server takip eden biri olarak bu projeyi diğerlerinden ayıran şeyin sadece sistemler değil arkasındaki ekip enerjisi olduğunu düşünüyorum. Ramo TikTok yayınlarından takip eden biri olarak söylüyorum gerçekten samimi oyuncuyla arasına mesafe koymayan sorulara geçiştirmeden cevap veren kafa bir adam. Bu işte en önemli şey güven ve iletişim burada o hissiyat var. Konuya baktığımda sistem dağılımı dengeli görünüyor hem emek veren oyuncuya alan açılmış hem de tamamen pay2win kaymamış gibi duruyor. Özellikle build çeşitliliğini destekleyen yapı ve item ilerleme sistemi mantığı hoşuma gitti tek tipe zorlamayan bir kurgu var. Uzun soluklu olabilecek bir altyapı seziliyor çünkü sadece açtık oynayın kafası yok yol haritası düşünülmüş hissi var. Eğer bu çizgide devam edilirse düzenli event şeffaf yönetim ve oyuncu geri bildirimine açık bir tavırla güzel bir kemik kitle oluşur. Ben şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum en azından girip denemeden yorum yapmak haksızlık olur. Ramo enerjisi projeye de yansımış gibi duruyor.

güzel yorumunu okurken her kelimesine katılıyorum günümüzde noname olarak acılan bir çok server pay ingame olayları münasebeti ile kapanmaya mecbur kalıyor kurduğumuz sistemde oyuncu asla geride kalmasına izin verilmiyor oyun içi eventler ve tl ödüllü paylaşımlar sizi bu oyuna para vermeden de oynamaya itiyor ve aranızda uçurum farklar olmuyor emeğiniz *** edilmiyor her zaman oyuncu olarak neyi nasıl yaparsam ben bu oyunda oynarım mantığı ile baktığım için özellikle solo oyuncuyu hoşnut edicek adımları atmış olduk keyifli bir proje hedefi ile yolumuza devam ediyoruz eğlenmeyi bilen eski pvp tarzını arayan herkes buraya mutlaka göz atmalı keyifli oyunlar

PVP Sv lerde Topp 1 Dir Başarılar .

Etiketler Etiketler
best 110 cap best online best private server best silkroad best silkroad pvp best silkroad server best sro best sro private server best sro pvp

Geri
Üst Alt