100 Cap - YouSro ONLINE | 100 CAP Only CH | Oyna Kazan Sistemi | Sezon 2! | Açılış Tarihi : 30.04.2026 | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap YouSro ONLINE | 100 CAP Only CH | Oyna Kazan Sistemi | Sezon 2! | Açılış Tarihi : 30.04.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YouSro100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
yunuscum neyde başarılı oldu? serverı 3 ay daha kesin açık tutacak bu mu başarı? Bu serverda sun 12 silah ile uniq kesmekten başka bir bok yapamadım.Ne kervana denk geldim ne de başka bir boka . İşi gücü yoğun olan basmış 1.5 milyar parayı silah almış 200 b para almış gerçek para ile şehirde açmış oto + programını artı basıyorlar eline moon düşüren garibanlar uniq kovalıyor.Force skilini açmayı unutmuş gm yeni ekliyor.Yeni başlayan oyuncuların bu +13 %100 statlı silahları olan oyuncuları yakalaması İMKANSIZ.HADİ silahı yaptın bir şekilde adamların setleri sun+11 +12+13 100 stat neyi başarmış abi? serverın boş olduğunu anlayan sattı çarını itemini çekti gitti rekabet etmeyi sevmeyen para verdik yav bırakmak olmaz diyenler de serverda bir sağa bir sola gidiyor fgw dönüp 1 sun silah daha alıp onu da yeni başlayanlara kakalamaya çalışıyor. Sevgili gm senin serverında amaç ne?
serverin içeriğini oyuncuların piskolojisini pek bilmiyorum sadece takip ettiğim kadar yorum yapabiliyorum illaki her server'de beğenilmeyen olması daha iyi olan dediğimiz sistemler oluyr bunlarda 2.ci sezonda gözlem yaparak düzeltiliyor zaten oyunu lagsız sorunsuz paysız oynayabildiyseniz diğer kalan sorunlar 2.ci sezonda kapatılır sunucu sahbini tanımıyorum arkadaşmda değil sadece takip ediyorum

czm7jfq.png

lxu143q.png

qk7l9v7.gif

7ayR8Sz4LcQ.png

c41ie1i.png

jczmzgn.png

ruznpr8.png

kmzcyl6.png

bfzy4un.png

2dc7ywh.png

387j9jn.png
Drop Sistemmi itemler nereden nasıl elde edilir hiç bilgi verilmemiş süpriz yapacaklar heralde

Etiketler Etiketler
100 100 cap 100 cap ch yousro yousro 100

Geri
Üst Alt