Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
| idiot game they are scammers after u playing u will get ban without reason then if u ask why they ban you from discord, gms are scammers after donated they ban you dont join with those idiots and scammers |
AYNI ŞEKİLDE BEN DE BAN YEDİM SEBEBİNİ BİLE SÖYLEMEDİLERDURDUK YERE BAN ATTILAR TİCKIT ACTIM SEBEBİNİ SORDUM DLL YOK KÜFÜR YOK ANY DASK VEREYİM KONTROL EDİN DEDİM DİSCORDDANDA BANLADILAR ÇOK AMATÖR Bİ OYUN BÖYLE SAÇMALIK GÖRMEDİM BOŞUNA OYNAMAYIN YARINDA DURDUK YERE BAN ATABİLİRLER NEDEN OLDUGUNU SÖLEMİYORLAR BİLE!!
KATILIYORUM AYNI ŞEKİLDE BANA DA BAN ATTILARSakın ama sakın bu ekibin oyununu oynamayın asla tavsiye etmiyorum. Oyunda silk satmak için izin istedim ticket oluşturdum yani silk satışı yapabilirmiyim ona göre DC'den ve globalden yazacağım diye sordum.
Evet satabilirsin dediler ama alt limitleri aşmamak kaydı ile satabilirsin dediler 1k silk 123 TL olarak satabilirsin dediler bende prosedüre uygun silk satmak için DC'den yazdım ve global attım ban yedim. Bunlar bildiğiniz dolandırıcı çete milletin parasına çöküyorlar. Hem silk satışı yapabilirsin diyorlar hemde banlıyorlar. Zehir zıkkım olsun ne diyeyim !! DC'den yazdım ticket açıp sordum silk satışı serbest dediniz neden ban yedim diye DC'den de banladılar