- Ana Sayfa Sabit
tskr ederım adminDeğerli yorumunuz için teşekkürler aramıza hoş geldiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Değerli yorumunuz için teşekkürler aramıza hoş geldiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tskr ederım adminDeğerli yorumunuz için teşekkürler aramıza hoş geldiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Değerli yorumunuz için teşekkürler aramıza hoş geldiniz![]()
aramıza hoş geldinizbence Harika olmus yerimi almaya hazirim
MaGNuM_D
beğendiğinize sevindik aramıza hoş geldinizYeni sistem oyun özeliklerini okudum gayet hoşuma gitti heycanla bekliyorum açılmasını
Nıck: CasTieL
teşekkür ederiz aramıza hoş geldinizUzun zamandır bekliyorum gerçekten güzel bir server olacağına inanıyorum çok fazla emek var elinize emeğinize sağlık teşekkürler. Nick:King
teşekkür ederiz aramıza hoş geldinizUzun zamandır bekliyoruz sonunda açılacagına sevindik . Sabırsızlikla Azerbaycandan bir çok arkadaş bekliyoruz .
İD : Ershad
Nick Name : KingSro
Farklı bir ambians olacağını düşünüyorum betayı ip le çekiyorumSKYREXSRO TRAİLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SKYREX SILKROAD – BETA DUYURUSU Skyrex Silkroad Beta süreci 20 Şubat’ta başlıyor! Yaklaşık 2 hafta sürecek beta döneminde, oyun mekanikleri, sistem dengeleri ve genel performans oyuncularımızla birlikte test edilecektir. Amacımız, gerçek açılışa en stabil ve en dengeli haliyle ulaşmaktır. Beta sürecindeki karakter ve ilerlemeler kalıcı değildir. Gerçek açılış tarihi, beta tamamlandıktan sonra resmi olarak açıklanacaktır.Uzun süredir geliştirilen Skyrex Silkroad, klasik Silkroad deneyimini yeni nesil sistemlerle birleştirerek farklı bir oyun atmosferi sunmayı hedeflemektedir.Beta sürecine katıl, geri bildirimlerinle Skyrex dünyasının bir parçası ol!
aramıza hoş geldinizFarklı bir ambians olacağını düşünüyorum betayı ip le çekiyorum
Karakter: Polaris - Pola
Sıkıcı klasik silkroad serverlarından sıkıldıysanız çözüm skyrex online mükemmel bi server olmuş ellerinize sağlık emek verildiği sadece moblardan ve farklı farklı dungeonlardan belliSKYREXSRO TRAİLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SKYREX SILKROAD – BETA DUYURUSU Skyrex Silkroad Beta süreci 20 Şubat’ta başlıyor! Yaklaşık 2 hafta sürecek beta döneminde, oyun mekanikleri, sistem dengeleri ve genel performans oyuncularımızla birlikte test edilecektir. Amacımız, gerçek açılışa en stabil ve en dengeli haliyle ulaşmaktır. Beta sürecindeki karakter ve ilerlemeler kalıcı değildir. Gerçek açılış tarihi, beta tamamlandıktan sonra resmi olarak açıklanacaktır.Uzun süredir geliştirilen Skyrex Silkroad, klasik Silkroad deneyimini yeni nesil sistemlerle birleştirerek farklı bir oyun atmosferi sunmayı hedeflemektedir.Beta sürecine katıl, geri bildirimlerinle Skyrex dünyasının bir
Aramıza hoş geldiniz şimdidenUzun zamandır beklediğim oyun çok şükür yakın zamanda açılacak şimdi den tşk ederim oyun sahibine
NickName : AzerbaycaN
Aramıza hoş geldiniz şimdidenHeyecanla projenin bitmesini bekleyenlerden im hatta yayın açınca koşup izleyen birisiyim açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum beklentilerin bir tık değil bin tık üstü bir oyun olacağına eminim
Nick name YaL_WaRIoR
aramıza hoş geldiniz şimdidenGerçekten muazzam 1 yıllık emek dört gözle bekliyoruz açılmasını nick: Ra
OYUN OLDUKÇA İYİ VE GELİŞMİŞ BİR OYUN GELECEK OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUZSKYREXSRO TRAİLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SKYREX SILKROAD – BETA DUYURUSU Skyrex Silkroad Beta süreci 20 Şubat’ta başlıyor! Yaklaşık 2 hafta sürecek beta döneminde, oyun mekanikleri, sistem dengeleri ve genel performans oyuncularımızla birlikte test edilecektir. Amacımız, gerçek açılışa en stabil ve en dengeli haliyle ulaşmaktır. Beta sürecindeki karakter ve ilerlemeler kalıcı değildir. Gerçek açılış tarihi, beta tamamlandıktan sonra resmi olarak açıklanacaktır.Uzun süredir geliştirilen Skyrex Silkroad, klasik Silkroad deneyimini yeni nesil sistemlerle birleştirerek farklı bir oyun atmosferi sunmayı hedeflemektedir.Beta sürecine katıl, geri bildirimlerinle Skyrex dünyasının bir parçası ol!