100 Cap - SKYREX SRO V2 | 100 CAP ONLY CH | BETA 29 MAYIS - G.O 5 HAZİRAN! | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap SKYREX SRO V2 | 100 CAP ONLY CH | BETA 29 MAYIS - G.O 5 HAZİRAN! | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 116
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
bence Harika olmus yerimi almaya hazirim
MaGNuM_D

Oyun çok guzel görünüyor oldukça da farklı oyunda bir cekicilik var bide şu Ramazan ayında olması oyunun daha da güzel geliyor bana vakit iyi geçecek
Nick : Yaraliyuz
Son 4 : 7011

Yeni sistem oyun özeliklerini okudum gayet hoşuma gitti heycanla bekliyorum açılmasını
Nıck: CasTieL

Uzun zamandır bekliyorum gerçekten güzel bir server olacağına inanıyorum çok fazla emek var elinize emeğinize sağlık teşekkürler. Nick:King

Uzun zamandır bekliyoruz sonunda açılacagına sevindik . Sabırsızlikla Azerbaycandan bir çok arkadaş bekliyoruz .
İD : Ershad
Nick Name : KingSro

Uzun zamandır bekliyorum gerçekten güzel bir server olacağına inanıyorum çok fazla emek var elinize emeğinize sağlık teşekkürler. Nick:King
teşekkür ederiz aramıza hoş geldiniz ;)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Uzun zamandır bekliyoruz sonunda açılacagına sevindik . Sabırsızlikla Azerbaycandan bir çok arkadaş bekliyoruz .
İD : Ershad
Nick Name : KingSro
teşekkür ederiz aramıza hoş geldiniz ;)

SKYREXSRO TRAİLER

bkecT.gif

hqIuBgT-.png

L7EdaIkZBxUn.jpg

vbtgud3.jpg

f5x1xl0.png

bkUew.gif

ed6h6b9.jpg

1mhhb6a.png

SKYREX SILKROAD – BETA DUYURUSU Skyrex Silkroad Beta süreci 20 Şubat’ta başlıyor! Yaklaşık 2 hafta sürecek beta döneminde, oyun mekanikleri, sistem dengeleri ve genel performans oyuncularımızla birlikte test edilecektir. Amacımız, gerçek açılışa en stabil ve en dengeli haliyle ulaşmaktır. Beta sürecindeki karakter ve ilerlemeler kalıcı değildir. Gerçek açılış tarihi, beta tamamlandıktan sonra resmi olarak açıklanacaktır.Uzun süredir geliştirilen Skyrex Silkroad, klasik Silkroad deneyimini yeni nesil sistemlerle birleştirerek farklı bir oyun atmosferi sunmayı hedeflemektedir.Beta sürecine katıl, geri bildirimlerinle Skyrex dünyasının bir parçası ol!​
Farklı bir ambians olacağını düşünüyorum betayı ip le çekiyorum :)
Karakter: Polaris - Pola

Diğer sro lardan çok daha farklı bir deneyim sunan bir oyıiun olarak görünüyor KARARGAH guildi olarak dört gözle açılmasını bekliyoruz şimdiden herkese iyi oyunlar nick:_SaRaZeN_

SKYREXSRO TRAİLER

bkecT.gif

hqIuBgT-.png

L7EdaIkZBxUn.jpg

vbtgud3.jpg

f5x1xl0.png

bkUew.gif

ed6h6b9.jpg

1mhhb6a.png

SKYREX SILKROAD – BETA DUYURUSU Skyrex Silkroad Beta süreci 20 Şubat’ta başlıyor! Yaklaşık 2 hafta sürecek beta döneminde, oyun mekanikleri, sistem dengeleri ve genel performans oyuncularımızla birlikte test edilecektir. Amacımız, gerçek açılışa en stabil ve en dengeli haliyle ulaşmaktır. Beta sürecindeki karakter ve ilerlemeler kalıcı değildir. Gerçek açılış tarihi, beta tamamlandıktan sonra resmi olarak açıklanacaktır.Uzun süredir geliştirilen Skyrex Silkroad, klasik Silkroad deneyimini yeni nesil sistemlerle birleştirerek farklı bir oyun atmosferi sunmayı hedeflemektedir.Beta sürecine katıl, geri bildirimlerinle Skyrex dünyasının bir​
Sıkıcı klasik silkroad serverlarından sıkıldıysanız çözüm skyrex online mükemmel bi server olmuş ellerinize sağlık emek verildiği sadece moblardan ve farklı farklı dungeonlardan belli

Nick : Darius

Uzun zamandır beklediğim oyun çok şükür yakın zamanda açılacak şimdi den tşk ederim oyun sahibine
NickName : AzerbaycaN

Heyecanla projenin bitmesini bekleyenlerden im hatta yayın açınca koşup izleyen birisiyim açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum beklentilerin bir tık değil bin tık üstü bir oyun olacağına eminim
Nick name YaL_WaRIoR

Sa server farklı ve güzele benziyor moblar farklı sroya yeni başlıyor hissi uyandırdı bende lakin 110 ch EU bu sistemde güzel olabilir >Diazem<

Uzun zamandır beklediğim oyun çok şükür yakın zamanda açılacak şimdi den tşk ederim oyun sahibine
NickName : AzerbaycaN
Aramıza hoş geldiniz şimdiden :cool:
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Heyecanla projenin bitmesini bekleyenlerden im hatta yayın açınca koşup izleyen birisiyim açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum beklentilerin bir tık değil bin tık üstü bir oyun olacağına eminim
Nick name YaL_WaRIoR
Aramıza hoş geldiniz şimdiden :cool:

Gerçekten muazzam 1 yıllık emek dört gözle bekliyoruz açılmasını nick: Ra

SKYREXSRO TRAİLER

bkecT.gif

hqIuBgT-.png

dfad8mp.jpg

vbtgud3.jpg

f5x1xl0.png

bkUew.gif

ed6h6b9.jpg

1mhhb6a.png

SKYREX SILKROAD – BETA DUYURUSU Skyrex Silkroad Beta süreci 20 Şubat’ta başlıyor! Yaklaşık 2 hafta sürecek beta döneminde, oyun mekanikleri, sistem dengeleri ve genel performans oyuncularımızla birlikte test edilecektir. Amacımız, gerçek açılışa en stabil ve en dengeli haliyle ulaşmaktır. Beta sürecindeki karakter ve ilerlemeler kalıcı değildir. Gerçek açılış tarihi, beta tamamlandıktan sonra resmi olarak açıklanacaktır.Uzun süredir geliştirilen Skyrex Silkroad, klasik Silkroad deneyimini yeni nesil sistemlerle birleştirerek farklı bir oyun atmosferi sunmayı hedeflemektedir.Beta sürecine katıl, geri bildirimlerinle Skyrex dünyasının bir parçası ol!​
OYUN OLDUKÇA İYİ VE GELİŞMİŞ BİR OYUN GELECEK OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUZ :D
BİZ KARARGAH GUİLDİ OLARAK DÖRT GÖZLE AÇILMASINI BEKLİYORUZ.
OYUNA GELECEK ARKADAŞLAR A DA YİNE BAŞARILAR DİLİYORUM
NİCK:HardCoreTR

Etiketler Etiketler
100cap chines emek server silkroad veromos

Geri
Üst Alt