80 Cap - SRO Tibet | 80 CAP EU/CH | OLD SCHOOL | TRIJOB | 1x RATES | LONG TERM | G.O 09.05.2026 | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap SRO Tibet | 80 CAP EU/CH | OLD SCHOOL | TRIJOB | 1x RATES | LONG TERM | G.O 09.05.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GM_Ice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Sistem derli toplu düzenli görünüyor. Umarım uzun soluklu eğlenceli bir server olur. Hayırlı olsun.
IGN: Senna

Uzun soluklu bir oyun olacağından eminim bir önceki server gayet başarılı ve uzun fazlasıyla güzel olmuştu :D
boş yorum yapanlara aldanmayın inanın çok başarılı bir server olucak <3

IGN:KeineLusted

Uzun soluklu bir oyun olacağından eminim bir önceki server gayet başarılı ve uzun fazlasıyla güzel olmuştu :D
boş yorum yapanlara aldanmayın inanın çok başarılı bir server olucak <3

IGN:KeineLusted
Güzel yorumun için teşekkür ediyorum hocam. İnşallah tekrar başaracağız.

Z9e9zbw.gif

7vx2r6l.png

m7sqqyg.png

2sg8ez2.png

1hmcjo0.png

1rziixw.png

hpb2twc.png

k7xnage.png
ign/SubZero

macro bot aktif olacakmı ? ve çin eu skill dengesinde bir değişiklik varmı?
Oyunumuz Macro sistem değil hocam bütün botlar aktif. Eu ch eşitliği için pasif bunlar eklendi doğrudur ch balancelere %10 destek verildi. Ch karakterde skill penceresini açtığınızda Tibet bölümünde pasif bufflar, direkt 1 levelde maxlanabiliyor.

IGN: MrSox Başarılar
Teşekkür ederim hocam sizelere de başarılar dilerim. Drobunuz ve şansınız bol olsun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

SANKİ SENE 2007 BABA GIBI GELIYOR

IGN : Gece
İnşallah hocam şimdiden iyi şanslar bol droplar diliyorum

tanıtım cok iyi bekliyoruz

ign : T3xture
Teşekkür ederim hocam sizlerde bekleniyorsunuz umarım sistemi beğenirsiniz. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim

Uzun zamandır şöyle ESKI ISRO ayarında bir server açılsada oynasak diyorduk göz yoran editler ve efektler yok sade ve şık bir oyun olmuş heyecanla Açılışı bekliyoruz .
İGN : K_a_PS_u_L

1-2 haftada biten PvP serverler yüzünden silkroad ı bırakmıştık lakin gerçekten eski günleri andıracak bir server olmuş muhakkak orada olacağım.
İGN: Hon0r

Uzun zamandır şöyle ESKI ISRO ayarında bir server açılsada oynasak diyorduk göz yoran editler ve efektler yok sade ve şık bir oyun olmuş heyecanla Açılışı bekliyoruz .
İGN : K_a_PS_u_L
Teşekkür ederim hocam sizleri bekliyor olacağım. Şimdiden iyi şanslar bol droplar diliyorum.

1-2 haftada biten PvP serverler yüzünden silkroad ı bırakmıştık lakin gerçekten eski günleri andıracak bir server olmuş muhakkak orada olacağım.
İGN: Hon0r
Teşekkür ederim hocam inşallah oyunun içine girdiğinizde de aynı şeyleri hissedersiniz, umarım seversiniz sistemi. Sizleri bekliyor olacağım. Şimdiden iyi şanslar bol droplar diliyorum.

Etiketler Etiketler
80 cap 1x server 80 cap best server 80 cap old new dungeon old school old school silkroad silkrad silkroad private silkroad private server silkroad private server 80 cap silkroad tibet sro tibet tibet 80 cap

Geri
Üst Alt