- Ana Sayfa Sabit
Sistem derli toplu düzenli görünüyor. Umarım uzun soluklu eğlenceli bir server olur. Hayırlı olsun.
IGN: Senna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim hocamSistem derli toplu düzenli görünüyor. Umarım uzun soluklu eğlenceli bir server olur. Hayırlı olsun.
Güzel yorumun için teşekkür ediyorum hocam. İnşallah tekrar başaracağız.Uzun soluklu bir oyun olacağından eminim bir önceki server gayet başarılı ve uzun fazlasıyla güzel olmuştu
boş yorum yapanlara aldanmayın inanın çok başarılı bir server olucak <3
IGN:KeineLusted
Umarım sistemi beğenir ve oynarken keyif alırsınız hocam.Acılısa az kaldı
ING: Zemheri
Oyun henüz açılmadı hocam 9 Mayısta aktif olacak. Sitede ara sıra bakım yapıyoruzweb site calışmıyor sanırım.
ign/SubZero
Teşekkür ederim hocambaşarılı bir server hayırlı olsun
IGN:Syrax
macro bot aktif olacakmı ? ve çin eu skill dengesinde bir değişiklik varmı?
Oyunumuz Macro sistem değil hocam bütün botlar aktif. Eu ch eşitliği için pasif bunlar eklendi doğrudur ch balancelere %10 destek verildi. Ch karakterde skill penceresini açtığınızda Tibet bölümünde pasif bufflar, direkt 1 levelde maxlanabiliyor.macro bot aktif olacakmı ? ve çin eu skill dengesinde bir değişiklik varmı?
Teşekkür ederim hocam sizelere de başarılar dilerim. Drobunuz ve şansınız bol olsun.IGN: MrSox Başarılar
İnşallah hocam şimdiden iyi şanslar bol droplar diliyorumSANKİ SENE 2007 BABA GIBI GELIYOR
IGN : Gece
Teşekkür ederim hocam sizlerde bekleniyorsunuz umarım sistemi beğenirsiniz. Şimdiden keyifli oyunlar dilerimtanıtım cok iyi bekliyoruz
ign : T3xture
Teşekkür ederim hocam sizleri bekliyor olacağım. Şimdiden iyi şanslar bol droplar diliyorum.Uzun zamandır şöyle ESKI ISRO ayarında bir server açılsada oynasak diyorduk göz yoran editler ve efektler yok sade ve şık bir oyun olmuş heyecanla Açılışı bekliyoruz .
İGN : K_a_PS_u_L
Teşekkür ederim hocam inşallah oyunun içine girdiğinizde de aynı şeyleri hissedersiniz, umarım seversiniz sistemi. Sizleri bekliyor olacağım. Şimdiden iyi şanslar bol droplar diliyorum.1-2 haftada biten PvP serverler yüzünden silkroad ı bırakmıştık lakin gerçekten eski günleri andıracak bir server olmuş muhakkak orada olacağım.
İGN: Hon0r